Een Whisky Cadeau? Shop nu

Kasteel Cuvee du Chateau 0,75LTR

(0 reviews)
Kasteel Cuvee du Chateau is een aantrekkelijk donkerbruin biertje met een dikke créme schuimkraag. Het bier is gebaseerd op de smaak van een 10 jaar oud Kasteel Donker. Evenwichtig zoet met tonen van rozijnen en milde chocolade.
minus plus
  • Koop 6 voor € 8,90
  • Koop 12 voor € 8,60
  • Koop 18 voor € 8,40
Levertijd wordt berekend...
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op
Snel naar
Details

Kasteel Cuvee du Chateau 0,75LTR

Kasteel Cuvee du Chateau is een aantrekkelijk donkerbruin biertje met een dikke créme schuimkraag. Het Belgisch bier is gebaseerd op de smaak van een 10 jaar oud Kasteel Donker. Evenwichtig zoet met tonen van rozijnen en milde chocolade. Proef de Belgische brouwgeschiedenis met Kasteel Cuvée du Château. Een bier dat de ambachtelijke meesterschap viert en een eerbetoon is aan de verfijnde smaken die de Belgische biercultuur kenmerken. Proost op genot en traditie!

Koninklijke Belgische Bierervaring

Kasteel Cuvée du Château staat bekend om zijn robuuste karakter en diepe smaakprofiel. Het bier wordt vaak omschreven als een Belgian Strong Dark Ale, met complexe smaken en een volle body die getuigen van de zorgvuldige brouwtechnieken. Een uniek kenmerk van Kasteel Cuvée du Château is het rijpingsproces op eikenhouten vaten. Dit geeft het bier niet alleen extra diepte en complexiteit, maar voegt ook tonen van vanille, hout en een subtiele warmte toe. TIP: Goed te combineren bij lamsfilet met romige appeltjes!

Van Honsebrouck 

Kasteel is een Belgisch biermerk dat gebrouwen wordt in Izegem door Brouwerij Van Honsebrouck. Er bestaan zes soorten kasteelbier: blond, donker, tripel, rood, hoppy en cuvée. Het zijn zware bieren. Oorspronkelijk heette het bier Kasteelbier en zo wordt het nog steeds genoemd. Het eerste Kasteelbier, in de donkere variant, werd gebrouwen in 1989. Een aantal jaren geleden werd de naam van het bier gewijzigd in Kasteel.

Ontdek ook de overige bieren van Kasteel.

Meer informatie
Soort Donker
Merk Kasteel
Land België
Artikelnummer 20170851F
Extra info jaargang De aangegeven jaargang is onder voorbehoud (indien van toepassing). Wanneer u zeker wilt zijn van een jaargang kunt u contact opnemen met onze klantenservice.
Reviews
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op