Een Whisky Cadeau? Shop nu

Ketel One Vodka 0,70LTR

(0 reviews)
De Ketel One Vodka is gemaakt van zorgvuldig geselecteerde Europese tarwe. De vodka is een combinatie van moderne en traditionele distillatietechnieken, waardoor men een uitzonderlijk product maakt. De vodka is zowel fris als smaakvol. In de geur proeft men frisheid met tips van Citrus en honing.
minus plus
  • Koop 6 voor € 22,25
  • Koop 12 voor € 21,65
  • Koop 18 voor € 21,35
Levertijd wordt berekend...
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op
Snel naar
Details

Ketel One Vodka

Ketel One Vodka wordt met trots in Nederland geproduceerd en vertegenwoordigt de rijke erfenis van ambachtelijke distillatie in dit land. De Ketel One Vodka is gemaakt van zorgvuldig geselecteerde Europese tarwe. De vodka is een combinatie van moderne en traditionele distillatietechnieken, waardoor men een uitzonderlijk product maakt. De vodka is zowel fris als smaakvol. In de geur proeft men frisheid met tips van Citrus en honing. In de smaak proeft men knappe, levendige tintelingen. De premium vodka heeft een lange afwerking met subtiele smaken, die de kwaliteit van de vodka benadrukken.

Pure Nederlandse Kwaliteit in Elke Slok

Ketel One Vodka, afkomstig uit Nederland, biedt een verfijnde en pure vodka-ervaring. Met zorgvuldig geselecteerde ingrediënten en een traditionele distillatiemethode, is Ketel One Vodka een ambachtelijke drank die in elke slok vakmanschap en toewijding belichaamt. 

Veelzijdige vodka

Ketel One staat bekend om zijn uitzonderlijke zuiverheid en soepele smaak. Met de hand gemaakt, doorstaat deze wodka een rigoureuze destillatie voor de ultieme helderheid en kwaliteit. Of je nu een vodka-liefhebber bent die van een pure slok geniet of graag creatieve cocktails maakt, Ketel One past perfect bij verschillende drankbelevingen. Met Ketel One Vodka in je collectie, ben je altijd klaar om te genieten van de puurste Nederlandse vodka. Of het nu een speciale gelegenheid is of een moment van ontspanning na een lange dag, deze premium vodka staat klaar om te worden geschonken. Proost op de Nederlandse kwaliteit en vakmanschap!

Groot Formaat, Grote Vreugde

Een feestje? Met een inhoud van 1 liter biedt Ketel One je meer dan genoeg om van te genieten tijdens feesten en speciale gelegenheden. Dit royale formaat zorgt ervoor dat je nooit zonder deze heerlijke drank komt te zitten.

Ketel One

KETEL 1 dankt zijn naam aan de oudste, actieve distilleerketel van Schiedam, ketel nummer 1. Graandistillaten en gelagerde granen-eau-de-vie worden gedistilleerd in deze koperen ketel. De uitgekiende kruidenmelange zorgt voor een belangrijk smaakcomponent. Wat er precies in de ketel gebeurt, hangt sterk af van het vuur eronder. Is het vuur te laag, dan komt het distilleerproces niet op gang. Maar bij een te hoog vuur verdwijnen de aroma’s die KETEL 1 zo bijzonder maken. Het stoken van het vuur is dan ook een ­secuur werk dat voortdurende aandacht vraagt.

Maak ook kennis met de overige dranken van Ketel One.

Meer informatie
Soort Premium Vodka
Merk Ketel One
Land Nederland
Artikelnummer 20170308G
Extra info jaargang De aangegeven jaargang is onder voorbehoud (indien van toepassing). Wanneer u zeker wilt zijn van een jaargang kunt u contact opnemen met onze klantenservice.
Reviews
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op