Een Whisky Cadeau? Shop nu

Ketel One Vodka 1LTR

(0 reviews)
De Ketel One Vodka is van zorgvuldig geselecteerd Europees tarwe gemaakt. De Ketel One Vodka is een mix van traditionele en moderne distillatietechnieken, hierdoor is het een uitzonderlijk product. De vodka is fris en smaakvol, en in de geur worden tips van citrus en honing gemixt met frisheid herkent.
minus plus
  • Koop 6 voor € 30,85
  • Koop 12 voor € 30,25
  • Koop 18 voor € 29,65
Levertijd wordt berekend...
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op
Snel naar
Details

Ketel One Vodka 1LTR

Of je nu een wodka-kenner bent of gewoon op zoek bent naar een eersteklas drank om van te genieten, Ketel One Vodka in literformaat is een uitstekende keuze. Het is ideaal voor feesten, evenementen of gewoon om bij de hand te hebben voor speciale momenten. De Ketel One Vodka is van zorgvuldig geselecteerd Europees tarwe gemaakt. De Ketel One Vodka is een mix van traditionele en moderne distillatietechnieken, hierdoor is het een uitzonderlijk product. De premium vodka is fris en smaakvol, en in de geur worden tips van citrus en honing gemixt met frisheid herkent. De smaak bevat levendige tintelingen, de afdronk van de Ketel One Vodka heeft een lange afdronk met subtiele smaken, die de kwaliteit van deze heerlijke wodka benadrukken.

Puur genot in overvloed

Deze literfles Ketel One Vodka vertegenwoordigt pure Nederlandse kwaliteit op zijn best. Ketel One Vodka is een ambachtelijk geproduceerde wodka die de reputatie van Nederlandse distilleerkunst hoog houdt. Met deze grotere flesinhoud kun je nog langer van deze hoogwaardige vodka genieten. Elke fles Ketel One is met de hand gemaakt en ondergaat een traditioneel distillatieproces om de hoogst mogelijke kwaliteit te garanderen.

Veelzijdige vodka

Ketel One staat bekend om zijn uitzonderlijke zuiverheid en soepele smaak. Met de hand gemaakt, doorstaat deze wodka een rigoureuze destillatie voor de ultieme helderheid en kwaliteit. Of je nu een vodka-liefhebber bent die van een pure slok geniet of graag creatieve cocktails maakt, Ketel One past perfect bij verschillende drankbelevingen. Met Ketel One Vodka in je collectie, ben je altijd klaar om te genieten van de puurste Nederlandse vodka. Of het nu een speciale gelegenheid is of een moment van ontspanning na een lange dag, deze premium vodka staat klaar om te worden geschonken. Proost op de Nederlandse kwaliteit en vakmanschap!

Ketel One

KETEL 1 dankt zijn naam aan de oudste, actieve distilleerketel van Schiedam, ketel nummer 1. Graandistillaten en gelagerde granen-eau-de-vie worden gedistilleerd in deze koperen ketel. De uitgekiende kruidenmelange zorgt voor een belangrijk smaakcomponent. Wat er precies in de ketel gebeurt, hangt sterk af van het vuur eronder. Is het vuur te laag, dan komt het distilleerproces niet op gang. Maar bij een te hoog vuur verdwijnen de aroma’s die KETEL 1 zo bijzonder maken. Het stoken van het vuur is dan ook een ­secuur werk dat voortdurende aandacht vraagt.

Maak ook kennis met de overige dranken van Ketel One.

Meer informatie
Soort Premium Vodka
Merk Ketel One
Land Nederland
Artikelnummer 20170309G
Extra info jaargang De aangegeven jaargang is onder voorbehoud (indien van toepassing). Wanneer u zeker wilt zijn van een jaargang kunt u contact opnemen met onze klantenservice.
Reviews
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op