Een Whisky Cadeau? Shop nu

Ketel One Vodka Citroen 0,70LTR

(0 reviews)

De Ketel One Vodka Citroen is een citroen-geurige wodka dat is ingevuld met de essentie van vier verschillende soorten citroenen en twee soorten limoenen. Het aroma van Ketel One Citroen is een verfrissende zoete citroengeur. In de smaak proef je tips van vers gesneden citroen en honing zoetheid. De wodka heeft een zijdezachte zachtheid op de mond. Een zoete honing en citroensmaak blijven achter in de mond na het drinken van deze heerlijke wodka.

minus plus
  • Koop 6 voor € 22,95
  • Koop 12 voor € 22,30
  • Koop 18 voor € 22,00
Levertijd wordt berekend...
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op
Snel naar
Details

Ketel One Vodka Citroen 0,70LTR

De Ketel One Vodka Citroen is een citroen-geurige vodka dat is ingevuld met de essentie van vier verschillende soorten citroenen en twee soorten limoenen. Het aroma van Ketel One Citroen is een verfrissende zoete citroengeur. In de smaak proef je tips van vers gesneden citroen en honing zoetheid. De Nederlandse vodka heeft een zijdezachte zachtheid op de mond. Een zoete honing en citroensmaak blijven achter in de mond na het drinken van deze heerlijke vodka.

Perfecte Harmonie van Citroen en Ketel One Vodka

Ketel One staat bekend om zijn toewijding aan premium kwaliteit. De basis van de beste Europese tarwe vormt de perfecte canvas voor deze citroeninfusie, waar vakmanschap en passie samenkomen. De toevoeging van natuurlijke citroensmaak geeft deze vodka een frisse en levendige dimensie. Het evenwicht tussen de helderheid van citroen en de zuiverheid van Ketel One zorgt voor een onvergetelijke smaakbeleving. Ketel One Vodka Citroen biedt een zuivere afdronk die de mond verfrist. De hoogwaardige distillatieprocessen van Ketel One zorgen voor een gladde textuur en een verfijnde afdronk.

Ketel One Vodka Citroen puur of in de mix

Serveer deze vodka puur over ijs voor een verkoelend genot op warme dagen. De citroeninfusie voegt een verfrissend element toe, waardoor het de perfecte keuze is voor liefhebbers van heldere en smaakvolle drankjes. Ketel One Vodka Citroen is een veelzijdig ingrediënt voor cocktails. Voeg het toe aan je favoriete mixdrankjes of creëer nieuwe en verfrissende cocktails om indruk te maken op vrienden en gasten.

Ketel One

KETEL 1 dankt zijn naam aan de oudste, actieve distilleerketel van Schiedam, ketel nummer 1. Graandistillaten en gelagerde granen-eau-de-vie worden gedistilleerd in deze koperen ketel. De uitgekiende kruidenmelange zorgt voor een belangrijk smaakcomponent. Wat er precies in de ketel gebeurt, hangt sterk af van het vuur eronder. Is het vuur te laag, dan komt het distilleerproces niet op gang. Maar bij een te hoog vuur verdwijnen de aroma’s die KETEL 1 zo bijzonder maken. Het stoken van het vuur is dan ook een ­secuur werk dat voortdurende aandacht vraagt.

Maak ook kennis met de overige dranken van Ketel One.

Meer informatie
Soort Flavoured Vodka
Merk Ketel One
Land Nederland
Artikelnummer 20170310G
Extra info jaargang De aangegeven jaargang is onder voorbehoud (indien van toepassing). Wanneer u zeker wilt zijn van een jaargang kunt u contact opnemen met onze klantenservice.
Reviews
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op