Een Whisky Cadeau? Shop nu

Koetje Likeur 0,70LTR

(0 reviews)
Koetje Likeur is een smakelijke likeur op basis van anijs met een karakteristieke fles in een mooi design. Koetje is gebaseerd op een mix van koffielikeur en Italiaanse Sambuca, een combinatie die zeer smakelijk is.
minus plus
  • Koop 6 voor € 11,90
  • Koop 12 voor € 11,60
  • Koop 18 voor € 11,45
Levertijd wordt berekend...
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op
Snel naar
Details

Koetje Likeur 0,70LTR

Koetje Likeur is een smakelijke likeur op basis van anijs met een karakteristieke fles in een mooi design. Koetje is gebaseerd op een mix van koffielikeur en Italiaanse Sambuca, een combinatie die zeer smakelijk is. Het is een feestelijke likeur die vaak gedronken wordt op feestjes als shot! 

Koetje Likeur puur of in de mix

Geniet van Koetje Likeur op verschillende manieren. Of het nu puur is, over ijs, als toevoeging aan koffie, of als geheime ingrediënt in creatieve cocktails, deze likeur is verrassend veelzijdig. Gemaakt met ambachtelijk vakmanschap en liefde voor traditie, biedt Koetje Likeur een authentieke smaakbeleving die teruggaat tot de wortels van de Nederlandse likeurcultuur.

Koetje Likeur het perfecte shotje

Een mix van koffielikeur en sambuca creëert een heerlijke drank met een perfecte balans tussen de rijke, gebrande smaak van koffie en de zoete, anijsachtige tonen van sambuca. Perfect als shot voor op een feestje.

Meer informatie
Soort Mix
Merk Koetje
Land Nederland
Artikelnummer 20171041F
Extra info jaargang De aangegeven jaargang is onder voorbehoud (indien van toepassing). Wanneer u zeker wilt zijn van een jaargang kunt u contact opnemen met onze klantenservice.
Reviews
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op