Een Whisky Cadeau? Shop nu

Kraken Black Spiced Rum 0,70LTR

(0 reviews)

Kraken Black Spiced Rum heeft in de smaak tonen van toffee, karamel, koffie en diverse specerijen. De rum heeft een alcoholpercentage van 40%, maar drinkt desondanks toch zacht weg. Hij kan zowel puur, als in de mix worden gedronken.

minus plus
  • Koop 6 voor € 22,30
  • Koop 12 voor € 21,70
  • Koop 18 voor € 21,40
Levertijd wordt berekend...
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op
Snel naar
Details

Kraken Black Spiced Rum 0,70LTR

Kraken Black Spiced Rum is een "dark rum" met in de smaak tonen van koffie, toffee, karamel en diverse specerijen. Deze rum drinkt zacht weg, ondanks zijn alcoholpercentage van 40%. Als je op zoek bent naar een avontuurlijke en gedurfde rumervaring, is Kraken Black Spiced Rum zeker het proberen waard.

De Duistere Verleiding uit de Diepten van de Zee

Kraken Black Spiced Rum is een donkere en krachtige rum die is doordrenkt met exotische kruiden en specerijen. De naam "Kraken" is geïnspireerd op de mythische zeekraken, wat het avontuurlijke en mysterieuze karakter van deze rum benadrukt. Het donkere uiterlijk en de rijke, complexe smaken maken Kraken Rum tot een favoriet onder liefhebbers van donkere rum.

Kraken Black Spiced Rum puur of in de mix

De rum wordt vaak genoten in cocktails, met cola of puur met ijs en heeft een karakteristieke smaak die een vleugje vanille, karamel en kruiden combineert. Ontdek de duistere verleiding van Kraken Black Spiced Rum en voeg een avontuurlijk element toe aan je drankje. Durf jij de diepten van de zee te verkennen?

Dark Rum

Dark rum wordt meestal gedistilleerd uit melasse, een bijproduct van suikerrietsap, of direct uit suikerrietsap. Het wordt vervolgens gerijpt in eikenhouten vaten, wat bijdraagt aan de donkere kleur en complexiteit. Dark rum wordt meestal langer gerijpt dan witte rum. De rijpingsperiode kan variëren, maar sommige dark rums worden gedurende meerdere jaren gerijpt. Dit geeft de rum zijn karakteristieke smaak. Dark rum heeft doorgaans een rijke en complexe smaak met tonen van karamel, vanille, gedroogd fruit, noten en kruidige specerijen. Deze smaken kunnen variëren afhankelijk van de producent en de rijpingsduur.

Kraken Rum

The Kraken is een spiced rum en wordt gedestilleerd door Angostura Distillers op het eiland Trinidad. Het bedrijf werd rond 1830 in de Venezolaanse stad Angostura opgericht door een Duitse arts, Johann Gottlieb Benjamin Siegert, Chirurg-generaal in het leger. Daarna gaat de rum naar Lawrenceburg Distillers in India, waar er diverse kruiden en specerijen aan toegevoegd wordt.

Maak ook kennis met de overige dranken van Kraken Rum. 

Meer informatie
Soort Dark rum
Merk Kraken
Land Caraïben
Artikelnummer 20170094G
Extra info jaargang De aangegeven jaargang is onder voorbehoud (indien van toepassing). Wanneer u zeker wilt zijn van een jaargang kunt u contact opnemen met onze klantenservice.
Reviews
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op