Een Whisky Cadeau? Shop nu

Licor 43 Cuarenta Y Tres 0,35LTR

(0 reviews)

De Licor 43 Cuarenta Y Tress is een Spaanse likeur met een duidelijk zoete vanillesmaak. Deze Licor 43 Cuarenta Y Tress is in ruim 60 landen verkrijgbaar, en is een van de meest populaire Spaanse likeuren.

  • Koop 6 voor
    € 13,25
  • Koop 12 voor
    € 12,95
  • Koop 18 voor
    € 12,75
Levertijd wordt berekend...
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op
Snel naar
Details

Licor 43 Cuarenta Y Tres 0,35LTR

Licor 43 is beschikbaar in verschillende formaten, waaronder een kleinformaat van 0,35 liter. Dit kleinere formaat is handig als je een wat kleinere hoeveelheid van deze likeur wilt kopen. Licor 43 Cuarenta y Tres is een populaire Spaanse likeur met een zoete, aromatische smaak. De naam "Cuarenta y Tres" verwijst naar de 43 verschillende ingrediënten die in deze likeur worden gebruikt om zijn complexe en unieke smaakprofiel te creëren. Licor 43 heeft een zoete en zachte smaak met prominente vanilletonen. Naast vanille bevatten de ingrediënten van deze likeur ook citrus en diverse kruiden. Dit zorgt voor een complexe en aromatische smaak.

Perfect formaat voor genieten onderweg!

Licor 43 is ook verkrijgbaar in een kleinformaat van 0,35 liter, wat ideaal is voor wie liever een kleinere fles wil of voor onderweg. Deze handzame fles bevat dezelfde heerlijke likeur met de karakteristieke smaak die Licor 43 zo populair maakt. Het is perfect om te delen met vrienden of om mee te nemen voor speciale gelegenheden. Of je nu een grote of kleine fles kiest, Licor 43 blijft een favoriete likeur voor velen. Geniet ervan!

Licor 43 puur of in de mix

Licor 43 kan op verschillende manieren worden genoten. Het kan puur worden geserveerd als een digestief, over ijs om de zoetheid te accentueren, of worden gebruikt in diverse cocktails. Populaire drankjes zoals de "Cuarenta y Tres Martini," de "Carajillo" (Spaanse koffie met Licor 43), en zelfs eenvoudige mixdrankjes met frisdrank worden vaak met deze likeur gemaakt. De Licor 43 Cuarenta Y Tress heeft een alcoholpercentage van 31%.

Unieke productie Licor 43

Voor de productie van de Spaanse likeur Licor 43 is alleen de mix van geheime ingrediënten niet genoeg. Hiervoor zijn ook vakmanschap, het Zamorafamilierecept, perfecte timing en de juiste temperaturen zijn hier ook voor nodig. Het maken van een Licor 43 begint met het selecteren van de kenmerkende plantenextracten en citrusvruchten. Vervolgens begint de maceratie van de ingrediënten in een mengsel van water en alcohol. Dan worden de ingrediënten in de juiste verhoudingen gebracht, om vervolgens de drank te laten resten in roestvrijstalen tanks. De likeur wordt bewaard in een koelkamer bij ongeveer -5 graden Celsius, op deze manier wordt er een perfecte, gladde afwerking gecreëerd. Hierna passeert de vloeistof microfilters om de laatste kleine deeltjes te verwijderen, en om de bekende gouden kleur te creëren.

Groot Formaat, Grote Vreugde

Een feestje? Met een inhoud van 0,70 liter of 1 liter biedt Licor 43 je meer dan genoeg om van te genieten tijdens feesten en speciale gelegenheden. Dit royale formaat zorgt ervoor dat je nooit zonder deze heerlijke drank komt te zitten.

Licor 43

Licor 43 vindt zijn oorsprong in Spanje, waar het wordt geproduceerd in Cartagena, een stad aan de Middellandse Zee. De likeur heeft een geschiedenis die teruggaat tot de Romeinse tijd, en de naam "Cuarenta y Tres" verwijst naar de 43 verschillende ingrediënten die in het recept worden gebruikt.Het exacte recept en de lijst van de 43 ingrediënten zijn streng geheim gehouden. Enkele bekende ingrediënten zijn vanille, sinaasappel, citrusvruchten en aromatische kruiden. Het geheimzinnige karakter draagt bij aan de aantrekkingskracht van de likeur. 

Ontdek ook de overige likeuren van Licor 43.

Meer informatie
Soort Mix
Merk Licor 43
Land Spanje
Artikelnummer 20170545F
Reviews
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op