Een Whisky Cadeau? Shop nu

Licor 43 Cuarenta Y Tres 1LTR

(0 reviews)
De Licor 43 Cuarenta Y Tress is een zoete Spaanse likeur met een overduidelijke vanillesmaak. Deze likeur is in meer dan 60 landen te verkrijgen. De Licor 43 is een van de meest populaire Spaanse likeuren.
minus plus
 • Koop 6 voor € 22,55
 • Koop 12 voor € 21,95
 • Koop 18 voor € 21,65
Levertijd wordt berekend...
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op
Snel naar
Details

Licor 43 Cuarenta Y Tress 1LTR

Licor 43 Cuarenta Y Tress is een zoete Spaanse likeur met een overduidelijke vanillesmaak. Deze likeur is in meer dan 60 landen te verkrijgen. De Licor 43 is een van de meest populaire Spaanse likeuren. De naam Licor 43 stamt af van de 43 ingrediënten die gebruikt worden om de likeur te maken. De likeur is prima puur te drinken of in combinatie met koffie. Ook kan de likeur goed gemixt worden door jus d'orange of frisdrank. De likeur heeft een alcoholpercentage van 31%.

Genoeg om te delen met dit literformaat

Licor 43 Cuarenta Y Tres is verkrijgbaar in een literformaat, wat betekent dat je kunt genieten van een royale hoeveelheid van deze heerlijke likeur. Dit grotere formaat is perfect voor feesten, evenementen of wanneer je langer van Licor 43 wilt genieten zonder je zorgen te maken over het opraken van de voorraad. Het stelt je in staat om je favoriete cocktails te mixen of om Licor 43 puur of over ijs te schenken, en je gasten te verwennen met de unieke smaak en veelzijdigheid van deze likeur. Het literformaat zorgt ervoor dat je voldoende hebt om van te genieten en te delen. Dus als je een fan bent van de Spaanse likeur Licor 43, is het literformaat een uitstekende keuze voor jou.

Licor 43 Cocktail

Licor 43 is ook heerlijk in cocktails zoals de Mojito 43 deze is eenvoudig zelf te maken via het onderstaande recept. Ingrediënten: 

 • 50 ml Licor 43 Original 
 • 20 ml Witte Rum 
 • 10 muntblaadjes 
 • Soda water 
 • Halve limoenpartjes 
 • Theelepel rietsuiker 
 • Limoen en takje munt 
 • Crushed IJs

Bereidingswijze:

 1. Vul het glas met rietsuiker en een paar partjes limoen.
 2. Druk met een stampertje het sap uit de limoenpartjes totdat de suiker volledig is opgenomen.
 3. Voeg vervolgens de muntblaadjes en het ijs toe, en vervolgens de Licor 43 en de witte rum.
 4. Roer het mengsel goed door. 
 5. Top het mengsel af met soda water.
 6. Garneer de cocktail af met een partje limoen en een takje munt.

Licor 43

Licor 43 vindt zijn oorsprong in Spanje, waar het wordt geproduceerd in Cartagena, een stad aan de Middellandse Zee. De likeur heeft een geschiedenis die teruggaat tot de Romeinse tijd, en de naam "Cuarenta y Tres" verwijst naar de 43 verschillende ingrediënten die in het recept worden gebruikt.Het exacte recept en de lijst van de 43 ingrediënten zijn streng geheim gehouden. Enkele bekende ingrediënten zijn vanille, sinaasappel, citrusvruchten en aromatische kruiden. Het geheimzinnige karakter draagt bij aan de aantrekkingskracht van de likeur. 

Ontdek ook de overige likeuren van Licor 43.

Meer informatie
Soort Mix
Merk Licor 43
Land Spanje
Artikelnummer 20170547F
Extra info jaargang De aangegeven jaargang is onder voorbehoud (indien van toepassing). Wanneer u zeker wilt zijn van een jaargang kunt u contact opnemen met onze klantenservice.
Reviews
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op