Een Whisky Cadeau? Shop nu

Malibu Coconut 0,70LTR

(0 reviews)
Malibu Coconut is een rum met een heerlijk zoet aroma van kokos. De grote diverstiteit aan Flavored rum is een mooi voorbeeld hiervan. De Malibu Coconut heeft een zeer toegankelijke smaak. Deze heerlijke combinatie van kokos is perfect voor iedere gelegenheid, zo uit het glas, met ijs of gemixt het kan allemaal.
minus plus
  • Koop 6 voor € 16,20
  • Koop 12 voor € 15,60
  • Koop 18 voor € 15,30
Levertijd wordt berekend...
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op
Snel naar
Details

Malibu Coconut

Malibu Coconut is een rum met een heerlijk zoet aroma van kokos. De grote diversiteit aan Flavored rum is een mooi voorbeeld hiervan. De Malibu Coconut heeft een zeer toegankelijke smaak. Deze heerlijke combinatie van kokos is perfect voor iedere gelegenheid, zo uit het glas, met ijs of gemixt het kan allemaal. Malibu Coconut eert de Caribische traditie van het produceren van rum met een exotische twist. Het brengt de smaken van de Cariben naar liefhebbers van rum over de hele wereld.

Caribische vakantie in een fles

Malibu Coconut is een kokosrum die de essentie van de Cariben vastlegt. Het is een lichte en verfrissende flavoured rum met de smaak van rijpe kokosnoten. Wat Malibu Coconut zo bijzonder maakt, is de natuurlijke kokossmaak. Het wordt geïnfuseerd met echte kokosnoten om een authentieke en onmiskenbare smaak te leveren. De toevoeging van kokosnootextracten zorgt voor een rijke en tropische beleving.

Zomerse verrukking

Malibu Coconut is een veelzijdige basis voor het maken van cocktails. Je kunt experimenteren met verschillende vruchtensappen en mixers om je eigen unieke drankjes te creëren. Deze Caribische rum is synoniem met zomerse plezier en ontspanning. Het is een ideale keuze voor het maken van tropische cocktails zoals de Piña Colada, de Malibu Sunrise en de Malibu Bay Breeze.

Kokos Rum, flavoured Rum

Flavoured rum, ofwel gearomatiseerde rum, is een type rum dat is geïnfuseerd of op smaak gebracht met verschillende natuurlijke ingrediënten om het een onderscheidende en vaak zoete smaak en aroma te geven. In tegenstelling tot traditionele of witte rum, die een neutralere smaak heeft, kan gearomatiseerde rum een breed scala aan smaken bieden en kan het op zichzelf worden genoten of worden gebruikt als een belangrijk ingrediënt in cocktails en gemengde dranken. Enkele veelvoorkomende smaken van gearomatiseerde rum zijn o.a. kokosrum: Geïnfuseerd met kokossmaak heeft dit type rum vaak een tropische en licht zoete smaak, waardoor het een populaire keuze is voor cocktails zoals Piña Coladas.

Groot Formaat, Grote Vreugde

Een feestje? Met een inhoud van 1 liter biedt Malibu je meer dan genoeg om van te genieten tijdens feesten en speciale gelegenheden. Dit royale formaat zorgt ervoor dat je nooit zonder deze heerlijke drank komt te zitten.

Malibu Rum

Malibu is in 1893 opgericht en komt oorspronkelijk uit Barbados. Malibu behoort al jaren tot de bestverkochte likeuren van de wereld en ook in Nederland is Malibu erg populair. De zoete Caribische likeur is gemaakt van premium rum en heeft een rijke kokosnootsmaak. Dit komt door de toevoeging van het kokosnootextract. Hierdoor is Malibu een stuk zoeter dan rum. Je kan met het alcoholpercentage van 21% alle kanten op. Maak ook kennis met de andere dranken van Malibu.

Meer informatie
Soort Flavoured Rum
Merk Malibu
Land Caraïben
Artikelnummer 20170005G
Extra info jaargang De aangegeven jaargang is onder voorbehoud (indien van toepassing). Wanneer u zeker wilt zijn van een jaargang kunt u contact opnemen met onze klantenservice.
Reviews
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op