Een Whisky Cadeau? Shop nu

Malibu Coconut 1LTR

(0 reviews)
Malibu Coconut is de bekendste en meest verkochte rum met kokosnoot ter wereld. De smaak van deze heerlijke rum is de danken aan de verfijnde melange, natuurlijke kokosaroma’s en pure rietsuikers van de beste kwaliteit.
minus plus
  • Koop 6 voor € 19,05
  • Koop 12 voor € 18,45
  • Koop 18 voor € 18,15
Levertijd wordt berekend...
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op
Snel naar
Details

Malibu Coconut 1LTR

Malibu Coconut is de bekendste en meest verkochte rum met kokosnoot ter wereld. De smaak van deze heerlijke flavoured rum is de danken aan de verfijnde melange, natuurlijke kokosaroma’s en pure rietsuikers van de beste kwaliteit. Met een alcoholpercentage van 21% kun je alle kanten uit en is deze Malibu Coconut puur goed te drinken, maar past deze ook erg goed in de mix.

Groots genieten met Malibu Coconut literformaat

Deze grotere fles is ideaal voor degenen die graag wat meer van deze heerlijke kokosrum bij de hand willen hebben. Het stelt je in staat om je favoriete cocktails te mixen en te genieten van de tropische smaken van Malibu Coconut in overvloed. Of je nu een fan bent van Piña Coladas of andere zomerse drankjes, het literformaat van Malibu Coconut zorgt ervoor dat je voldoende voorraad hebt om te delen met vrienden of om te genieten van je favoriete mixdrankjes. Het is een geweldige toevoeging aan je drankencollectie voor feesten en bijeenkomsten. Geniet van het beste van de Cariben in een royale 1 literfles Malibu Coconut.

Kokos Rum, flavoured Rum

Flavoured rum, ofwel gearomatiseerde rum, is een type rum dat is geïnfuseerd of op smaak gebracht met verschillende natuurlijke ingrediënten om het een onderscheidende en vaak zoete smaak en aroma te geven. In tegenstelling tot traditionele of witte rum, die een neutralere smaak heeft, kan gearomatiseerde rum een breed scala aan smaken bieden en kan het op zichzelf worden genoten of worden gebruikt als een belangrijk ingrediënt in cocktails en gemengde dranken. Enkele veelvoorkomende smaken van gearomatiseerde rum zijn o.a. kokosrum: Geïnfuseerd met kokossmaak heeft dit type rum vaak een tropische en licht zoete smaak, waardoor het een populaire keuze is voor cocktails zoals Piña Coladas.

Malibu Rum

Malibu is in 1893 opgericht en komt oorspronkelijk uit Barbados. Malibu behoort al jaren tot de bestverkochte likeuren van de wereld en ook in Nederland is Malibu erg populair. De zoete Caribische likeur is gemaakt van premium rum en heeft een rijke kokosnootsmaak. Dit komt door de toevoeging van het kokosnootextract. Hierdoor is Malibu een stuk zoeter dan rum. Je kan met het alcoholpercentage van 21% alle kanten op. Maak ook kennis met de andere dranken van Malibu.

Meer informatie
Soort Flavoured Rum
Merk Malibu
Land Caraïben
Artikelnummer 20170002G
Extra info jaargang De aangegeven jaargang is onder voorbehoud (indien van toepassing). Wanneer u zeker wilt zijn van een jaargang kunt u contact opnemen met onze klantenservice.
Reviews
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op