Een Whisky Cadeau? Shop nu

Malibu Pineapple 1LTR

(0 reviews)
Malibu Pineapple is een rum met een heerlijk zoet aroma van kokos en ananas. De rum staat al jaren bekend om de grote diversiteit Flavoured Rum is hier een heel goed voorbeeld van. Deze Flavoured Rum is met ananas en tropisch fruit. De Malibu Pineapple heeft een zeer toegankelijke smaak.
Levertijd wordt berekend...
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op
Snel naar
Details

Malibu Pineapple is een rum met een heerlijk zoet aroma van kokos en ananas. De rum staat al jaren bekend om de grote diversiteit Flavoured Rum is hier een heel goed voorbeeld van. Deze Flavoured Rum is met ananas en tropisch fruit. De Malibu Pineapple heeft een zeer toegankelijke smaak en komt goed van pas bij het maken van mixdrankjes.

Malibu Rum

Malibu is in 1893 opgericht door de West Indies Rum Distillery en komt oorspronkelijk uit Barbados. Malibu behoort al jaren tot de best verkochte likeuren van de wereld en ook in Nederland is Malibu erg populair. De zoete Caribische likeur is gemaakt van premium rum en heeft een rijke kokosnootsmaak. Dit komt door de toevoeging van het kokosnootextract. Hierdoor is Malibu een stuk zoeter dan rum. Je kan met het alcoholpercentage van 21% alle kanten op.

Maak ook kennis met de overige dranken van Malibu Rum.

Meer informatie
Soort Flavoured Rum
Merk Malibu
Land Caraïben
Artikelnummer 20170001
Extra info jaargang De aangegeven jaargang is onder voorbehoud (indien van toepassing). Wanneer u zeker wilt zijn van een jaargang kunt u contact opnemen met onze klantenservice.
Reviews
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op