Een Whisky Cadeau? Shop nu

Mandarine Napoléon 0,70LTR

(0 reviews)

De Mandarine Napoleon heeft een oranje donker gele kleur. De likeur heeft een duidelijke geur van mandarijn schillen. De likeur is iets kruidig met een zoete toon van cognac. Het is een heerlijk zachte likeur.

minus plus
  • Koop 6 voor € 18,40
  • Koop 12 voor € 17,80
  • Koop 18 voor € 17,50
Levertijd wordt berekend...
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op
Snel naar
Details

Mandarine Napoleon 0,70 LTR 

De Mandarine Napoleon heeft een oranje donker gele kleur. De likeur heeft een duidelijke geur van mandarijn schillen. De likeur is iets kruidig met een zoete toon van cognac. Het is een heerlijk zachte likeur. In de afdronk komt de citrus duidelijk terug. Het is een heerlijke vruchtenlikeur met een alcoholpercentage van 38%. Mandarine Napoléon is niet alleen een drankje; het is een historische reis naar een periode van grootsheid en verfijning. Of je nu de geschiedenis waardeert of gewoon op zoek bent naar een likeur met een unieke smaak, Mandarine Napoléon biedt een onvergetelijke smaakervaring. 

Een erfgoed van Napoleon

Mandarine Napoléon is een Franse likeur met een rijke geschiedenis, gecreëerd ter ere van keizer Napoleon Bonaparte. Het is doordrenkt met koninklijke traditie. Deze likeur combineert de zoetheid van mandarijnen met een geheime mix van kruiden en specerijen, wat resulteert in een unieke smaakervaring. De Mandarine Napoléon-fles is een herkenbaar handelsmerk. Het is versierd met een imposante afbeelding van Napoleon Bonaparte en straalt luxe en verfijning uit.

Mandarine Napoleon puur of in cocktails

Mandarine Napoléon kan op verschillende manieren worden genoten. Je kunt het puur drinken als digestief, met ijs om de smaken te concentreren, of in een verscheidenheid aan cocktails. Het voegt een onmiskenbare elegantie en diepte toe aan drankjes.

Mandarijn likeur

Mandarijnlikeur is een zoete en aromatische likeur met de heerlijke smaak van mandarijnen. Het wordt gemaakt door het infuseren of destilleren van mandarijnen, mandarijnenschil of mandarijnensap met alcohol, vaak verrijkt met suiker of siroop om de zoetheid te verbeteren. Deze likeur heeft een zachte en fruitige smaak die doet denken aan verse mandarijnen. De smaak van mandarijnlikeur kan variëren afhankelijk van het merk en de productiemethode. Sommige merken gebruiken uitsluitend natuurlijke mandarijningrediënten, terwijl anderen mogelijk kunstmatige smaakstoffen en aroma's toevoegen. Het is belangrijk om te genieten van mandarijnlikeur met mate vanwege het alcoholgehalte en de zoetheid.

Groot Formaat, Grote Vreugde

Een feestje? Met een inhoud van 1 liter biedt Mandarine Napoleon je meer dan genoeg om van te genieten tijdens feesten en speciale gelegenheden. Dit royale formaat zorgt ervoor dat je nooit zonder deze heerlijke drank komt te zitten.

Meer informatie
Soort Mix
Merk Mandarine
Land Frankrijk
Artikelnummer 20170557F
Extra info jaargang De aangegeven jaargang is onder voorbehoud (indien van toepassing). Wanneer u zeker wilt zijn van een jaargang kunt u contact opnemen met onze klantenservice.
Reviews
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op