Een Whisky Cadeau? Shop nu

Matusalem Gran Reserva 15YO 0,70LTR

(0 reviews)
Matusalem Gran Reserva is een 15 jaar oude "Dark Rum". Deze Gran Reserva is een prima keuze voor rum liefhebbers. Deze rum heeft een complexe smaak, maar voelt toch zeer zacht op de keel. Hij kan het beste puur of 'on the rocks' worden gedronken.
minus plus
  • Koop 6 voor € 26,90
  • Koop 12 voor € 26,30
  • Koop 18 voor € 26,00
Levertijd wordt berekend...
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op
Snel naar
Details

Matusalem Gran Reserva 15YO 0,70LTR

Matusalem Gran Reserva is een 15 jaar oude "Dark Rum". Deze Gran Reserva is een prima keuze voor rum liefhebbers die zoeken naar verfijnde smaken met een uitstekende kwaliteit. Deze rum uit de Dominicaanse Republiek heeft een complexe smaak, maar voelt toch zeer zacht op de keel.

15 Jaar Gerijpt

De "15YO" in de naam staat voor "15 Years Old", wat aangeeft dat deze rum gedurende 15 jaar heeft gerijpt. Deze langdurige rijpingsperiode draagt bij aan de complexiteit en diepte van de smaak. Matusalem Gran Reserva behoort tot de categorie Gran Reserva, wat staat voor de hoogste kwaliteit in de wereld van rum. Het is een teken van vakmanschap en toewijding aan uitmuntendheid.

Matusalem Gran Reserva puur genieten

Matusalem Gran Reserva 15YO is een premium rum die bekend staat om zijn verfijnde en complexe smaakprofiel. Deze rum wordt geprezen om zijn verfijnde en evenwichtige smaken. Je kunt tonen verwachten van vanille, karamel, gedroogd fruit en subtiele houttonen. Hij kan het beste puur of 'on the rocks' worden gedronken. 

Smaakvolle kenmerken van dark rum

De eerste slok van dark rum is als een warme omhelzing op een koude avond. De rijke, donkere kleur onthult meteen zijn diepte, als een inkijkje in de ziel van de drank. Het eerste wat opvalt, is de complexiteit van de smaak. Dark rum is zo veel meer dan alleen zoet of bitter; het is een symfonie van smaken. Diep verborgen in elke slok proef je de zoete tonen van karamel, toffee en vanille. Deze zijn het resultaat van de langzame rijping in eikenhouten vaten, waar dark rum zijn karakter ontwikkelt. 

Matusalem & Company

Matusalem & Company werd opgericht door de twee broers Benjamin en Eduardo Camp, die Spanje verlieten om zich te vestigen in Cuba om hun distilleerderij op te zetten. In 1872 richtten de gebroeders Camp samen met hun partner Avaristo Alvarez, in Santiago het merk Matusalem op. Verschillende familieruzies zorgden voor een verwaarlozing van het merk, waarna het in 2002 opnieuw werd opgericht door de achterkleinzoon van Evaristo Alvarez. De Matusalem master blenders zijn afstammelingen van de oorspronkelijke oprichters en zijn experts in de eeuwenoude techniek van het solera proces. 

Maak ook kennis met de overige dranken van Matusalem & Company.

Meer informatie
Soort Dark rum
Merk Matusalem
Land Dominicaanse Republiek
Artikelnummer 20170096G
Extra info jaargang De aangegeven jaargang is onder voorbehoud (indien van toepassing). Wanneer u zeker wilt zijn van een jaargang kunt u contact opnemen met onze klantenservice.
Reviews
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op