Een Whisky Cadeau? Shop nu

Myers's Rum Original Dark 1LTR

(0 reviews)

Myers's Rum Original Dark wordt geproduceerd door Diageo PLC en is afkomstig uit Jamaica. De rum heeft een fijne karamelsmaak, aangevuld met lichte tonen van vanille en rozijnen. Hij wordt voornamelijk gebruikt in cocktails en mixdranken. Ook is deze rum geschikt om mee te koken.

minus plus
  • Koop 6 voor € 19,90
  • Koop 12 voor € 19,30
  • Koop 18 voor € 19,00
Levertijd wordt berekend...
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op
Snel naar
Details

Myers's Rum Original Dark 1LTR

Myers's Rum Original Dark, beschikbaar in een royale literfles, is een indrukwekkende donkere rum die bekendstaat om zijn diepgaande smaak en erfgoed. Deze rum, afkomstig uit Jamaica, heeft een robuust karakter en is een favoriete keuze voor liefhebbers van donkere rum. Hij wordt geproduceerd door Diageo PLC. De rum is vernoemd naar de oprichter Fred L. Myers. Deze "Dark Rum" heeft in whisky- en bourbonvaten gerijpt. De rum heeft een prettige karamel smaak met lichte tonen van rozijnen en vanille. 

Een diepgaande en krachtige donkere rum

Myers's Rum wordt geproduceerd in Jamaica, een land dat beroemd is om zijn rumtraditie. Deze donkere rum heeft een complex smaakprofiel met tonen van gebrande suiker, kruiden en een vleugje exotisch fruit. Het heeft een karakteristieke smaak die Jamaicaanse rum onderscheidt. Myers's Rum Original Dark kan puur worden genoten, met ijs, of als ingrediënt in diverse cocktails en mixdrankjes. Het voegt diepgang toe aan klassiekers zoals de "Dark 'n Stormy" en de "Jamaican Rum Punch."

Karakteristieke rum uit Jamaica

Jamaicaanse rum staat bekend om zijn complexe en karakteristieke smaak, die geliefd is bij rumliefhebbers over de hele wereld. Jamaicaanse rum komt in verschillende stijlen, waaronder witte rum en donkere rum. Witte rum is lichter van smaak en wordt vaak gebruikt in mixdrankjes, terwijl donkere rum rijk en complex is en geschikt is om puur te drinken of in cocktails. Jamaicaanse rum wordt vaak gedistilleerd met behulp van zowel pot stills als column stills. Deze dubbele distillatiemethode draagt bij aan de complexiteit van de rum.

Myer's Rum 

Myer’s rum is een bekende rum van het Caribische eiland Jamaica. Het merk is vernoemd naar zijn oprichter Fred L. Myers. Het bedrijf is tegenwoordig eigendom van het multinationale drankenconcern Diageo. Myers is vooral bekend door zijn donkere rum (Original Dark), maar het verkoopt ook een witte rum (Myers's Platinum White Rum) en een 10 jaar oude rum (Myers's Legend). In een donkere rum blijven enige restanten van de melasse achter, waardoor deze wat aromatischer en zoeter van smaak is dan een goudkleurige rum.

Maak ook kennis met de overige dranken van Myer's Rum. 

Meer informatie
Soort Dark rum
Merk Myer's
Land Jamaica
Artikelnummer 20170103G
Extra info jaargang De aangegeven jaargang is onder voorbehoud (indien van toepassing). Wanneer u zeker wilt zijn van een jaargang kunt u contact opnemen met onze klantenservice.
Reviews
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op