Een Whisky Cadeau? Shop nu

Negrita Dark 1LTR

(0 reviews)

Negrita Dark Rum is afkomstig uit Guyana. Deze "Dark Rum" heeft in eikenhouten vaten gerijpt. De aroma's van vanille gaan goed samen met de hints van kruiden. De smaak bevat tonen van citrus, eikenhout en diverse kruiden. Deze rum doet het goed in diverse cocktails en mixdranken.

Levertijd wordt berekend...
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op
Snel naar
Details

Negrita Dark 1LTR

Negrita Dark is een "Dark Rum". Hij is afkomstig uit Guyana. Deze rum heeft gerijpt in eikenhouten vaten. Hier heeft de rum zijn diepte en complexiteit aan te danken. Negrita Dark heeft zoete aroma's van vanille, aangevuld met hints van kruiden. In de smaak komen tonen van citrus, eikenhout en diverse kruiden naar voren. Ondertussen wordt deze rum in meer dan 100 landen verkocht.

Ontdek de Diepte van Negrita Dark Rum

Negrita Dark Rum staat bekend om zijn diepe en complexe smaken die het resultaat zijn van zorgvuldig vakmanschap en een rijke geschiedenis. Met zijn donkere en geurige karakter biedt deze rum een uitnodigende reis door de wereld van premium donkere rum. De rum wordt vakkundig gedistilleerd en gerijpt, waarbij traditionele methoden worden toegepast om de kenmerkende smaken te ontwikkelen. Het resultaat is een drank met een evenwichtige complexiteit.

Negrita Dark perfect voor cocktails

Negrita Dark Rum leent zich uitstekend voor het maken van cocktails en mixdrankjes. Of je nu een klassieke rumcocktail verkiest of wilt experimenteren met nieuwe creaties, deze rum voegt een diepe smaak toe aan elke mix. Bij het openen van de fles wordt je begroet door een authentieke en uitnodigende geur van donkere rum. De aroma's bereiden je voor op de rijke smaakervaring die volgt. Met een inhoud van 1 liter biedt de fles voldoende voorraad voor gezellige bijeenkomsten en feestelijke momenten.

Negrita Rum

Het was de jonge Franse wijn- en gedistilleerdhandelaar Paul Bardinet die in het jaar 1857 gefascineerd raakte door de suikerrietdrank afkomstig uit verre eilanden Guyana. ‘Tafia’ zoals dat toen werd genoemd, was min of meer vuurwater voor piraten maar toch zag Paul Bardinet onder die laag scherpe alcohol, een product wat volgens hem kansen bood. Na een periode van steeds meer bekendheid van zijn rum merk Negrita besloot de zoon van Paul Bardinet dat ze het bedrijf gingen verplaatsen van de Franse plaats Limoges naar de kust bij Bordeaux. Dit was de plek waar vanuit alle windstreken de schepen met rum aankwamen waardoor transport naar het binnenland van Frankrijk niet meer noodzakelijk was.

Maak ook kennis met de overige dranken van Negrita Rum. 

Meer informatie
Soort Dark rum
Merk Negrita
Land Frankrijk
Artikelnummer 20170104G
Extra info jaargang De aangegeven jaargang is onder voorbehoud (indien van toepassing). Wanneer u zeker wilt zijn van een jaargang kunt u contact opnemen met onze klantenservice.
Reviews
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op