Een Whisky Cadeau? Shop nu

Nobeltje Likeur 1LTR

(0 reviews)
Nobeltje Likeur is een Amelandse traditie. Door het gebruik van verschillende ingrediënten volgens het familierecept, gaat dit al vier generaties terug.
minus plus
  • Koop 6 voor € 22,00
  • Koop 12 voor € 21,40
  • Koop 18 voor € 21,10
Levertijd wordt berekend...
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op
Snel naar
Details

Nobeltje Likeur 1LTR

Nobeltje Likeur is een Amelandse traditie. Door het gebruik van verschillende ingrediënten volgens het familierecept, gaat dit al vier generaties terug. Nobeltje Likeur biedt een smaakvolle en gezellige ervaring die de warmte en gastvrijheid van Ameland weerspiegelt. Of je nu kiest voor een verwarmend glas op een koude dag of het gebruikt als een uniek ingrediënt in je favoriete drankjes, Nobeltje Likeur nodigt je uit om te proeven van de smaak van dit prachtige Nederlandse eiland. 

De smaak van Ameland in een fles

Nobeltje Likeur, verkrijgbaar in een royale literfles, is een Nederlandse likeur die de essentie van Ameland, een prachtig Waddeneiland, belichaamt. Deze likeur, met zijn karakteristieke smaakprofiel, is een eerbetoon aan de rijke tradities en het natuurlijke schoon van Ameland. Nobeltje Likeur heeft een kenmerkende smaak die wordt gekenmerkt door romige karamel en subtiele tonen van vanille. De smaak is zacht en vol, waardoor het een heerlijk digestief is.

Nobeltje Likeur puur of in de mix

Nobeltje Likeur wordt vaak warm geserveerd, vergelijkbaar met een warme chocolademelk. Het is een geliefde keuze voor koude winteravonden op Ameland. Nobeltje Likeur kan ook koud worden genoten of worden gebruikt als ingrediënt in cocktails en koffiedrankjes.

Nobeltje

Lang geleden in een kleine boerderij in Ballum op Ameland richte Willem Barend Nobel in 1901 een gelagkamer in, hiermee vulde hij zijn inkomen uit het boerenbedrijf met de verkoop van sterke drank in het klein aan. Ondertussen vier generaties verder is de boerderij waar het allemaal begon niet meer in gebruik, veel meer dan ooit gedacht, wordt er nu gemaakt van dit heerlijke drankje wat ooit begon als drankje na de arresleewedstrijden, heerlijk om op te warmen. De slee, het Amelander wapen en overgrootvader, opa, pa en Barend Willem Nobel staan samen op de fles.

Meer informatie
Soort Mix
Merk Nobeltje
Land Nederland
Artikelnummer 20171046F
Extra info jaargang De aangegeven jaargang is onder voorbehoud (indien van toepassing). Wanneer u zeker wilt zijn van een jaargang kunt u contact opnemen met onze klantenservice.
Reviews
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op