Een Whisky Cadeau? Shop nu

Nonino Grappa Vendemmia Riserva Di Annata 0,70LTR

(0 reviews)

De Nonino Grappa Vendemmia Riserva Di Annata is een amberkleurige Grappa. De Grappa heeft een fluweelzachte smaak en heerlijke geuren van vanille, chocolade en gebak. Deze grappa heeft een alcoholpercentage van 41%.

minus plus
  • Koop 6 voor € 35,95
  • Koop 12 voor € 35,35
  • Koop 18 voor € 34,75
Levertijd wordt berekend...
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op
Snel naar
Details

Nonino Grappa Vendemmia Riserva Di Annata 0,70 LTR

De Nonino Grappa Vendemmia Riserva Di Annata is een amberkleurige Grappa. De Grappa heeft een fluweelzachte smaak en heerlijke geuren van vanille, chocolade en gebak. Deze grappa heeft een alcoholpercentage van 41%. Deze riserva, gemaakt van zorgvuldig geselecteerde druiven van een uitzonderlijke oogst, belooft een unieke en elegante grappa-ervaring.

Een Nobele Riserva van Exceptionele Oogst

Nonino Grappa Vendemmia Riserva Di Annata wordt vervaardigd met een selectie van de meest nobele druiven van een specifieke oogst. Deze zorgvuldige selectie garandeert de hoogste kwaliteit en expressie in elke fles. De grappa ondergaat een langdurige rijping in kleine vaten, waarbij het hout de tijd krijgt om zijn complexe smaakprofiel toe te voegen. Dit resulteert in een riserva met diepte en verfijning, waarbij elke fase van het rijpingsproces bijdraagt aan het eindproduct. Geniet van de complexe aromatische lagen bij elke slok. De grappa onthult diepe tonen van rijp fruit, hints van vanille, houtachtige nuances en subtiele kruidigheid. Een boeket dat getuigt van de zorgvuldige distillatie en rijping.

Nonino Grappa Vendemmia Riserva Di Annata puur genieten

Deze riserva is ideaal om puur te worden genoten als meditatief digestief. Neem de tijd om de diepgang van de smaken te verkennen en de nuances te waarderen die voortkomen uit de riserva-ervaring. Ervaar de sublieme Italiaanse distillatie met Nonino Grappa Vendemmia Riserva Di Annata. Een eerbetoon aan de kunst van het maken van grappa en een viering van uitzonderlijke oogstjaren. Salute!

Smaakvolle kenmerken Grappa

Grappa is een Italiaanse gedistilleerde alcoholische drank, die oorspronkelijk vervaardigd werd uit distillatie van de restanten van de druiven na de wijnbereiding, dat wil zeggen de vellen en de zaden. Oorspronkelijk was het een manier om de overtollige trosdruiven niet te hoeven weggooien aan het einde van het seizoen. Tegenwoordig zijn er echter veel stokerijen die alleen Grappa maken en waarbij de kwaliteit van Grappa voorop staat. Om de drank zachter en zoeter te maken worden soms fruitsiropen, kruiden of zelfs truffel aan grappa toegevoegd.

Meer informatie
Soort Grappa
Merk Nonino
Land Italië
Artikelnummer 20170583F
Extra info jaargang De aangegeven jaargang is onder voorbehoud (indien van toepassing). Wanneer u zeker wilt zijn van een jaargang kunt u contact opnemen met onze klantenservice.
Reviews
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op