Een Whisky Cadeau? Shop nu

Nozem Oil Smerig Lekker 1LTR

(0 reviews)
Nozem Oil is een pittig drankje met in de smaak peper, de zure citrus, de pittige chili en een vleugje alcohol. Een populair drankje dat samengesteld is door de Zwarte Cross!
minus plus
  • Koop 6 voor € 17,40
  • Koop 12 voor € 16,80
  • Koop 18 voor € 16,50
Levertijd wordt berekend...
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op
Snel naar
Details

Nozem Oil Smerig lekker 1LTR

Nozem Oil is een pittig drankje met in de smaak peper, de zure citrus, de pittige chili en een vleugje alcohol. Een populair drankje dat samengesteld is door de Zwarte Cross! Het Zwarte Cross-festival is een van de grootste festivals in Nederland en staat bekend om zijn eclectische programmering van muziek, motorcross, theater en meer. Het festival trekt jaarlijks tienduizenden bezoekers.

Smerig lekkere Olie

Nozem Oil smeert alles! Het is een voorbeeld van de creatieve geest en innovatie in Nederlandse gedistilleerde dranken. Het daagt conventionele verwachtingen uit en biedt iets unieks. Nozem Oil is een voorbeeld van de creatieve geest en innovatie in Nederlandse gedistilleerde dranken. Het daagt conventionele verwachtingen uit en biedt iets unieks. De Nozem Oil is verkrijgbaar in literformaat, maar ook in handige uitdeel shotjes van 10 stuks of 40 stuks.

Nozem Oil Smerig lekker puur of in de mix

Deze likeur kan op verschillende manieren worden genoten. Het kan puur worden gedronken, met ijs, als onderdeel van een mixdrankje of zelfs als ingrediënt in cocktails voor een unieke smaakbeleving. Wat dacht je van deze cocktail? Doe Nozem Oil, rum, limoensap en ananassiroop met een handvol ijs bij elkaar in een shakebeker en schud flink. Giet het uit in je glas. Top het af met een scheut ginger ale (ongeveer 10cl). Schep gebroken ijs erbovenop en garneer eventueel met een schijfje gedroogde sinaasappel en gedroogde ananas.

  • 70ML Nozem Oil
  • 45ML bruine rum
  • 15ML limoensap (sap van een halve limoen)
  • 15ML ananassirroop
  • Scheut ginger ale
  • IJsblokjes
  • Eventueel crushed ice, gedroogde sinaasappel en gedroogde ananas als garnering

Nozem Oil

Nozem Oil Smerig Lekker is een likeur die de grenzen van smaak verkent en een unieke en eigenzinnige ervaring biedt. Of je nu houdt van pittige smaken of gewoon iets nieuws wilt proberen, deze likeur is een avontuurlijke keuze. Nozem Oil is al enkele jaren betrokken bij het Zwarte Cross-festival en heeft samengewerkt met het festival om een speciale festivalervaring te creëren voor deelnemers en festivalgangers. Bekijk ook de overige uitvoeringen van Nozem Oil.

Meer informatie
Soort Mix
Merk Nozem Oil
Land Nederland
Artikelnummer 20171019F
Extra info jaargang De aangegeven jaargang is onder voorbehoud (indien van toepassing). Wanneer u zeker wilt zijn van een jaargang kunt u contact opnemen met onze klantenservice.
Reviews
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op