Een Whisky Cadeau? Shop nu

Wilt u uw vrienden, collega's, familie of zakelijke relaties verrassen met een fantastisch cadeau? Drankgeschenken.nl is gespecialiseerd in het verpakken en bezorgen van unieke en stijlvolle geschenken voor zowel de particuliere als de zakelijke markt. Kwaliteit, service en betrouwbaarheid staan bij ons hoog in het vaandel. Onze klantenservice staat graag voor u klaar als u vragen heeft over onder andere ons assortiment, uw bestelling en de vele mogelijkheden. De klantenservice is telefonisch bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 12.00 – 17.00 uur en via e-mail van maandag t/m vrijdag van 08.00 – 17.00 uur.

Naast Drankgeschenken.nl kunt u ook shoppen bij Budgetwijnen.nl en Budgetdranken.nl. En om het u zo simpel en voordelig mogelijk te maken kunt u alles in één keer afrekenen. Zo betaalt u nooit teveel en hoeft u niet bij meerdere webshops te bestellen.


Topgeschenken voor de laagste prijs

Drankgeschenken.nl heeft voor ieder budget een stijlvol relatiegeschenk dat overal in Nederland en ver daarbuiten bezorgd kan worden, desgewenst voorzien van vele extra’s. Drankgeschenken.nl is dé webwinkel waar u zakelijke en particuliere geschenken snel en veilig kunt bestellen en eenvoudig door ons kunt laten bezorgen, waar dan ook ter wereld! Wij garanderen een snelle bezorging en de scherpste prijs van Nederland en België! Elders goedkoper? Laat het ons weten!

Een Wereld vol Verrassingen

Drankgeschenken.nl richt zich met haar uitgebreide assortiment op een breed publiek. Naast de bekende dranken bieden wij ook exclusieve en luxe dranken aan in een sfeervolle cadeauverpakking. Het volledige assortiment van Drankgeschenken.nl telt inmiddels meer dan 5000 dranken. Van fles wijn in een houten wijnkist tot heerlijke fles whisky in prachtige giftpack. Mocht u een drank zoeken die niet in onze webshop staat vermeld, dan kunt u contact met ons opnemen. Wij garanderen 20.000 verschillende wijnen en dranken binnen 1-3 dagen voor u op voorraad te hebben.

Tevreden klanten en kwaliteitsproducten

Bij Drankgeschenken.nl gaan we voor tevreden klanten, de beste kwaliteit en scherpe prijzen. Wij streven voor al onze producten naar de hoogste kwaliteitsnormen die er op het gebied van relatiegeschenken worden gesteld. Al onze wijnen, champagnes en cognacs zijn bijvoorbeeld voorzien van hoge kwaliteitsaanduidingen. Doordat wij geschenken aanbieden van hoogwaardige kwaliteit kunnen wij ons duidelijk onderscheiden van overige internetaanbieders.

Geschenk op maat

De kracht van Drankgeschenken.nl ligt naast het aanbieden van een bestaand assortiment geschenkpakketten in het samenstellen van geschenken op maat. Flexibiliteit, aandacht en inlevingsvermogen zijn hierbij onze kernwaarden. Profiteer van onze jarenlange ervaring, ruim assortiment, creativiteit en onze scherpe inkoopvoordelen. Wij bieden geschenken op maat in iedere prijsklasse. Neem vrijblijvend contact met ons op voor het maken van een persoonlijke afspraak in onze sfeervolle showroom of bij u op kantoor. Uiteraard is het ook mogelijk om telefonisch of via e-mail alles door te nemen, waarna wij u een passend voorstel doen.