Een Whisky Cadeau? Shop nu

Pallini Limoncello 0,70LTR

(0 reviews)

De Pallini Limoncello een heerlijk verfrissende citroenlikeur gemaakt van I.G.P. Sfusato citroenen, die groeien in de buurt van Napels aan de Amalfikust. De kleur van deze likeur is gelijk aan de kleur van versgeperst citroensap, niet helemaal helder en zacht geelgroen van kleur. 

minus plus
  • Koop 6 voor € 22,55
  • Koop 12 voor € 21,95
  • Koop 18 voor € 21,65
Levertijd wordt berekend...
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op
Snel naar
Details

Pallini Limoncello

De Pallini Limoncello is een verfrissende citroenlikeur die vervaardigd is op basis van een authentiek familierecept dat meer dan 100 jaar oud is. Voor de likeur worden geen kunstmatige smaakstoffen gebruikt. De ingrediënten worden met de hand geselecteerd voor een optimale versheid en smak. De likeur is afkomstig uit Italië en heeft een alcoholpercentage van 26%.

De Italiaanse zon in een fles

Pallini Limoncello is geworteld in de rijke Italiaanse culinaire traditie, waar het maken van likeuren en spirits een kunstvorm is. Limoncello wordt gemaakt van de schillen van citroenen, voornamelijk afkomstig uit de zonnige kuststreken van Italië. Het staat bekend om zijn intense citroenaroma. Pallini Limoncello biedt een verfrissende en levendige smaakervaring. Het heeft een harmonieuze balans tussen zoet en zuur, met een citrusachtige sprankeling.

Groot Formaat, Grote Vreugde

Een feestje? Met een inhoud van 3 liter biedt Pallini je meer dan genoeg om van te genieten tijdens feesten en speciale gelegenheden. Dit royale formaat zorgt ervoor dat je nooit zonder deze heerlijke drank komt te zitten. Pallini Limoncello nodigt je uit om een slokje te nemen en je te laten meevoeren naar de zonnige kusten van Italië. Of je nu geniet van een zwoele zomeravond, een toast uitbrengt op speciale momenten, of gewoon wilt ontspannen met de frisse smaak van Italië, Pallini Limoncello biedt de sprankelende zon van de Middellandse Zee in elke slok. Geniet ervan en laat je betoveren door de smaken van Pallini Limoncello.

Pallini Limoncello cocktails

Pallini Limoncello kan goed worden gebruikt in cocktails zoals de Pallini Limoncello Sparkling Cocktail. Deze cocktail is eenvoudig zelf te maken met de volgende ingrediënten: 22.5 ml Pallini Limoncello, 22,5 ml Gin, 22,5 ml Italiaans aperitief, prosecco en een scheutje sodawater. Giet de ingrediënten in een wijnglas gevuld met en half bolletje ijs, roer en serveer! Voor de garnering van deze cocktail kan het wiel van rode paprika en een vers basilicumblaadje in de drank worden gebruikt.

Meer informatie
Soort Mix
Merk Pallini
Land Frankrijk
Artikelnummer 20170586F
Extra info jaargang De aangegeven jaargang is onder voorbehoud (indien van toepassing). Wanneer u zeker wilt zijn van een jaargang kunt u contact opnemen met onze klantenservice.
Reviews
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op