Een Whisky Cadeau? Shop nu

Pampero Anejo Especial 0,70LTR

(0 reviews)
Pampero Anejo Especial is een "Gold Rum" en is afkomstig uit Venezuela. Deze rum bestaat uit een blend van speciaal geselecteerde rum soorten, die zo'n 2 tot 5 jaar hebben gerijpt. Deze rum heeft een eigen stijl gekregen met een karamelsmaak. Dit smaakpalet wordt aangevuld met zachte tonen van vanille cacao en kruiden.
minus plus
  • Koop 6 voor € 16,90
  • Koop 12 voor € 16,25
  • Koop 18 voor € 15,95
Levertijd wordt berekend...
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op
Snel naar
Details

Pampero Anejo Especial

Pampero Anejo Especial is een "Gold Rum" en is afkomstig uit Venezuela. Deze rum bestaat uit een blend van speciaal geselecteerde rum soorten, die zo'n 2 tot 5 jaar hebben gerijpt. Deze rum heeft een eigen stijl gekregen met een karamelsmaak. Dit smaakpalet wordt aangevuld met zachte tonen van vanille cacao en kruiden. Deze rum kan op verschillende manieren worden genoten, of je nu de voorkeur geeft aan het drinken van een glas puur, met ijs, in klassieke rumcocktails of als onderdeel van creatieve mixdrankjes.

Venezolaanse Trots

Pampero Añejo Especial vertegenwoordigt de trots van Venezuela, een land met een rijke geschiedenis in rumproductie en een passie voor kwaliteit. Deze rum heeft een complex smaakprofiel dat wordt verkregen door het rijpen in eiken vaten. Het heeft tonen van karamel, vanille en gedroogd fruit, evenals een hint van kruiden. Pampero Añejo Especial heeft een zachte en zijdeachtige afdronk, waardoor het een uitnodigende keuze is voor zowel beginnende rumdrinkers als liefhebbers van de drank.

Groot Formaat, Grote Vreugde

Een feestje? Met een inhoud van 1 liter biedt Pampero Anejo je meer dan genoeg om van te genieten tijdens feesten en speciale gelegenheden. Dit royale formaat zorgt ervoor dat je nooit zonder deze heerlijke drank komt te zitten.

Gold Rum

Gold rum, ook wel bekend als amber rum, is een type rum met een karakteristieke gouden tot amberkleurige tint. Deze kleur ontstaat meestal door het rijpingsproces van de rum in eikenhouten vaten, waar de vaten de rum van kleur voorzien en subtiele smaaknuances toevoegen. Gold rum heeft meestal een complexer smaakprofiel dan witte rum. Je kunt smaaktonen van vanille, karamel, eikenhout, noten en soms zelfs wat kruidigheid ervaren. Gold rum wordt vaak langer gerijpt dan witte rum, meestal tussen de drie en zeven jaar. Deze rijpingstijd draagt bij aan de smaak en kleur.

Pampero Rum

Las Industrias Pampero werd in 1938 in Caracas opgericht door Alejandro Hernandez en Luis Manuel Toro. Alejandro Hernandez was er als eerste in geslaagd de technieken van de ambachtelijke traditie te koppelen aan de moderne technologie. Door de hoge luchtvochtigheid en de hoge temperaturen, krijgt de rum een intens rijpingsproces. Het logo van Pampero vertegenwoordigt een ‘llanero’, de traditionele veehouder uit Venezuela, die kenmerkend is voor de pioniersmentaliteit en de onafhankelijkheid van Pampero rum.

Maak ook kennis met de overige dranken van Pampero Rum.

Meer informatie
Soort Gold rum
Merk Pampero
Land Venezuela
Artikelnummer 20170112G
Extra info jaargang De aangegeven jaargang is onder voorbehoud (indien van toepassing). Wanneer u zeker wilt zijn van een jaargang kunt u contact opnemen met onze klantenservice.
Reviews
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op