Een Whisky Cadeau? Shop nu

Patron Reposado Tequila 0,70LTR

(0 reviews)
Patron Reposado Tequila is een complexe Tequila, die meer dan 2 maanden heeft gerijpt op eikenhouten vaten. Daardoor krijgt de Tequila zowel de zuiverheid als de eikenhouten smaak.
minus plus
  • Koop 6 voor € 48,40
  • Koop 12 voor € 47,80
  • Koop 18 voor € 46,90
Levertijd wordt berekend...
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op
Snel naar
Details

Patron Reposado Tequila 0,70LTR

Patron Reposado Tequila is een complexe Tequila, die meer dan 2 maanden heeft gerijpt op eikenhouten vaten. Daardoor krijgt de Tequila zowel de zuiverheid als de eikenhouten smaak. Deze Tequila is heerlijk door de subtiele hinten van fruit, citrus en honing!

Kortere Rijpingstijd

In tegenstelling tot Añejo-tequila ondergaat Reposado een kortere rijpingstijd in eikenhouten vaten. Deze periode geeft de tequila zijn subtiele houtinvloeden en een zachtere smaak. De tequila heeft een licht gouden kleur die het resultaat is van de korte periode van rijping. Deze kleur voegt een visueel aantrekkelijk element toe aan het drinken. Proef de zachte en verfijnde smaaknoten van Patrón Reposado, waaronder vanille, lichte houttonen en een vleugje zoetheid. Het smaakprofiel is evenwichtig en aangenaam.

Patron Reposado Tequila in de mix

Patrón Reposado leent zich uitstekend voor het maken van tequila-cocktails. Of je nu kiest voor een klassieke Margarita of een eigen creatie, deze tequila voegt een diepere dimensie toe aan je drankje. De tequila staat bekend om zijn zachte mondgevoel en soepele afdronk. Het drinken ervan is een genot voor de zintuigen, met een fluweelachtige consistentie die elke slok verbetert.

Tequilla: de authentieke smaak van Mexico

Tequila is een Mexicaanse alcoholische drank die gemaakt wordt van de Agave Tequilana, een bepaalde Mexicaanse agavesoort. Tequila wordt gemaakt in het gebied rond Santiago de Tequila, een stad in de Mexicaanse staat Jalisco in het westen van het land. Bijzonder aan Tequila is dat de alcohol bekomen wordt door fermentatie met de Zymomonas mobilis-bacterie en niet door gisten. De productieregio en de agavesoort zijn de enige details die Tequila onderscheiden van andere mescals. 

Patron Tequila

Patron Tequila wordt uitsluitend gerijpt in kleine, witte eikenhouten vaten om de kwaliteit hoog te houden en te kunnen garanderen. De blauwe Agave planten, die gebruikt worden voor deze Tequila, groeien in de best denkbare regio van Mexico. Hoog in de bergen van Jalisco is een gebied met perfect vruchtbare grond en ideaal klimaat, hier worden de suikers en de zuren van de Agave ultiem gebalanceerd. Deze premium Agave’s vormen de basis van Patrón Tequila Anejo, aangevuld met kwaliteit ingrediënten die de smaken en aroma’s intensiveren tot ongekende hoogtes.

Ontdek ook de overige dranken van Patron.

Meer informatie
Soort Tequila
Merk Patron
Land Mexico
Artikelnummer 20171150G
Extra info jaargang De aangegeven jaargang is onder voorbehoud (indien van toepassing). Wanneer u zeker wilt zijn van een jaargang kunt u contact opnemen met onze klantenservice.
Reviews
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op