Een Whisky Cadeau? Shop nu

Patron Silver Tequila 0,70LTR

(0 reviews)
Patron Silver Tequila is de witte premium Tequila. Doordat het handgemaakt is met de beste blauwe agave ontstaat er een lichte, kristalheldere Tequila met aroma's van verse agave en hinten van citrus.
minus plus
  • Koop 6 voor € 46,60
  • Koop 12 voor € 46,00
  • Koop 18 voor € 45,05
Levertijd wordt berekend...
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op
Snel naar
Details

Patron Silver Tequila 0,70LTR

Patron Silver Tequila is de witte premium Tequila. Doordat het handgemaakt is met de beste blauwe agave ontstaat er een lichte, kristalheldere Tequila met aroma's van verse agave en hinten van citrus. Elke fles wordt alleen geproduceerd en met de hand genummerd! Of je nu een tequilaliefhebber bent of op zoek bent naar een veelzijdige drank om cocktails te maken, Patrón Silver Tequila biedt een verfijnde en pure ervaring. Voeg deze tequila toe aan je assortiment voor een hoogwaardige drankoptie.

Kristalheldere Zuiverheid

Patrón Silver is een blanco tequila, wat betekent dat het niet rijpt in eikenhouten vaten. Hierdoor behoudt het zijn kristalheldere kleur en zuivere uitstraling. Proef de zachte en frisse smaaknoten van agave in elke slok. De zuiverheid van de tequila maakt het een uitstekende keuze voor liefhebbers van heldere en verfijnde dranken.

Patron Silver Tequila in de mix

Of je nu een klassieke Margarita, Tequila Sunrise of een eigentijdse cocktail maakt, Patrón Silver leent zich uitstekend voor mixdrankjes. De subtiele smaak van agave komt goed tot zijn recht. Patrón staat bekend om zijn toewijding aan premium kwaliteit, en dat geldt zeker voor hun Silver Tequila. Elk aspect van de productie, van het oogsten van agave tot het bottelen, wordt met zorg uitgevoerd.

Patron Tequila

Patron Tequila wordt uitsluitend gerijpt in kleine, witte eikenhouten vaten om de kwaliteit hoog te houden en te kunnen garanderen. De blauwe Agave planten, die gebruikt worden voor deze Tequila, groeien in de best denkbare regio van Mexico. Hoog in de bergen van Jalisco is een gebied met perfect vruchtbare grond en ideaal klimaat, hier worden de suikers en de zuren van de Agave ultiem gebalanceerd. Deze premium Agave’s vormen de basis van Patrón Tequila Anejo, aangevuld met kwaliteit ingrediënten die de smaken en aroma’s intensiveren tot ongekende hoogtes.

Ontdek ook de overige dranken van Patron.

Meer informatie
Soort Tequila
Merk Patron
Land Mexico
Artikelnummer 20171151G
Extra info jaargang De aangegeven jaargang is onder voorbehoud (indien van toepassing). Wanneer u zeker wilt zijn van een jaargang kunt u contact opnemen met onze klantenservice.
Reviews
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op