Een Whisky Cadeau? Shop nu

Pauwel Kwak 0,75LTR

(0 reviews)
Pauwel Kwak is een amber Belgisch speciaal bier met een hoog alcoholpercentage van 8%. Pauwel Kwak is een hoog gistend bier, amberkleurig, met een licht moutig aroma en een fruitige afdronk.
minus plus
  • Koop 6 voor € 9,20
  • Koop 12 voor € 8,90
  • Koop 18 voor € 8,70
Levertijd wordt berekend...
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op
Snel naar
Details

Pauwel Kwak 0,75LTR 

Pauwel Kwak is een amber Belgisch speciaal bier met een hoog alcoholpercentage van 8%. Pauwel Kwak is een hoog gistend bier, amberkleurig, met een licht moutig aroma en een fruitige afdronk. Pauwel Kwak verwelkomt je met zijn traditioneel amberkleurige verschijning. Een bier dat niet alleen visueel aantrekkelijk is, maar ook een rijke Belgische bierervaring belooft.

Belgisch Biergenot in een Uniek Jasje

Pauwel Kwak, gepresenteerd in een royale fles van 0,75 liter, biedt een onderscheidend Belgisch biergenot verpakt in een uniek jasje. Dit karaktervolle bier, vernoemd naar de 18e-eeuwse herbergier Pauwel Kwak, belichaamt de rijke biertraditie van België met zijn kenmerkende smaken en geschiedenis. Duik in de volle en moutige smaak bij elke slok. Pauwel Kwak onthult tonen van karamel, zoete granen en een subtiele fruitigheid. De complexiteit van het brouwsel zorgt voor een bevredigende smaakbeleving. 

Ideaal voor Bierliefhebbers

Pauwel Kwak is een ideaal bier voor liefhebbers die op zoek zijn naar een authentieke Belgische bierervaring. Of je nu een kenner bent of nieuwsgierig naar Belgisch bier, Pauwel Kwak biedt een smaakvolle ontdekkingsreis. Geniet van de kruidige en fruitige afdronk die Pauwel Kwak kenmerkt. De subtiele kruidigheid en het evenwichtige karakter maken dit bier een favoriet onder liefhebbers van ambachtelijk gebrouwen bieren.

Smaakvol Belgisch bier

België is van oudsher bekend om zijn grote diversiteit aan biersoorten in vergelijking met andere landen. De wortels van het Belgische bierbrouwen gaan terug tot de middeleeuwen. De rijkdom van de Belgische bieren wordt internationaal geprezen door gerenommeerde bierexperts zoals de Brit Michael Jackson.

Meer informatie
Soort Fruitbier
Merk Pauwel Kwak
Land België
Artikelnummer 20170881F
Extra info jaargang De aangegeven jaargang is onder voorbehoud (indien van toepassing). Wanneer u zeker wilt zijn van een jaargang kunt u contact opnemen met onze klantenservice.
Reviews
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op