Een Whisky Cadeau? Shop nu

Pimm's Cup NO1 0,70LTR

(0 reviews)
Pimm's Cup NO1 is gebaseerd op gin en kan zowel op ijs of in cocktails worden geserveerd. Het smaakt subtiel naar kruiden en citrusvruchten. Een heerlijke mixlikeur!
minus plus
  • Koop 6 voor € 13,65
  • Koop 12 voor € 13,35
  • Koop 18 voor € 13,20
Levertijd wordt berekend...
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op
Snel naar
Details

Pimm's Cup NO1 0,70LTR

Pimm's Cup No.1 is geworteld in de Britse zomertraditie en staat bekend als hét drankje voor tuinfeesten, picknicks en tenniswedstrijden. Het is een symbool van ontspanning en plezier. Pimm's Cup NO1 is gebaseerd op gin en kan zowel op ijs of in cocktails worden geserveerd. Het smaakt subtiel naar kruiden en citrusvruchten. Een heerlijke mixlikeur

Britse Zomertraditie

Of je nu geniet van een zonnige dag in de tuin of een feestelijke bijeenkomst organiseert, Pimm's Cup No.1 voegt een vleugje Britse elegantie toe aan elke gelegenheid. Schenk een glas in, voeg wat ijs toe en laat de zomerse vreugde beginnen. Cheers! Met zijn kenmerkende koperen kleur en de mix van kleurrijke ingrediënten, presenteert Pimm's Cup No.1 zich stijlvol in het glas. Het is een visueel aantrekkelijke drank die de zomerse sfeer weerspiegelt.

Fruitige Mix 

De drank is een heerlijke mix van Pimm's No.1, citrusvruchten, komkommer, munt en andere kruiden. Het resultaat is een verfrissende en fruitige smaakexplosie die perfect past bij warme dagen. Pimm's Cup No.1 is eenvoudig te bereiden. Vul een glas met ijs, voeg Pimm's toe en mix het met je favoriete frisdrank. Voeg dan stukjes fruit en verse munt toe voor de finishing touch. Pimm's Cup No.1 nodigt uit tot sociaal drinken. Het is een drankje om te delen, ideaal voor het creëren van een ontspannen sfeer tijdens bijeenkomsten met vrienden en familie.

Pimm's

Pimm, een boerenzoon uit Kent, werd de eigenaar van een oesterbar in de City van Londen. Hij bood de tonic als hulpmiddel voor de spijsvertering, gereserveerd met een klein bekertje als een "nummer 1 Cup", vandaar de naam. Pimm's begon in 1851 aan de grootschalige productie om voldoende aanbod te hebben voor alle bars die het drankje wilden verkopen.

Meer informatie
Soort Overige
Merk Pimms Cup
Land Verenigd Koninkrijk
Artikelnummer 20171193G
Extra info jaargang De aangegeven jaargang is onder voorbehoud (indien van toepassing). Wanneer u zeker wilt zijn van een jaargang kunt u contact opnemen met onze klantenservice.
Reviews
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op