Een Whisky Cadeau? Shop nu

Pisang Ambon 1LTR

(0 reviews)
De Pisang Ambon is een frisse, spannende en verassende likeur met een kleurrijk exotisch verleden. Deze heerlijke kleurrijke likeur word ook veel gedronken door kleurrijke persoonlijkheden. Deze bananenlikeur is geïnspireerd door een origineel Indonesisch recept en valt makkelijk te herkennen aan de opvallend groene kleur en de unieke vierkante fles.
minus plus
  • Koop 6 voor € 16,75
  • Koop 12 voor € 16,15
  • Koop 18 voor € 15,85
Levertijd wordt berekend...
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op
Snel naar
Details

Pisang Ambon 1LTR

De Pisang Ambon is een frisse, spannende en verassende likeur met een kleurrijk exotisch verleden. Deze heerlijke kleurrijke Nederlandse likeur word ook veel gedronken door kleurrijke persoonlijkheden. Deze bananenlikeur is geïnspireerd door een origineel Indonesisch recept en valt makkelijk te herkennen aan de opvallend groene kleur en de unieke vierkante fles.

Groots genieten van Pisang Ambon Literformaat

Het literformaat van Pisang Ambon is ideaal voor feesten en evenementen waar je gasten wilt verwennen met de unieke smaak van Pisang Ambon en waar je voldoende voorraad wilt hebben voor verschillende cocktails en mixdrankjes. Pisang Ambon in literformaat is een praktische keuze voor grotere bijeenkomsten en biedt dezelfde exotische en fruitige smaak die je gewend bent, maar in een ruimere hoeveelheid. Geniet ervan en deel de heerlijke smaak van Pisang Ambon met vrienden en familie.

Pisang Ambon mix

Deze Pisang Ambon mixlikeur heeft een percentage alcohol van 17% en is goed puur te drinken of ‘on the rocks’. Ook past deze heerlijke likeur goed thuis in verschillende mixen en cocktails. Van klassieke bananenmargarita's tot tropische drankjes zoals de "Bananen Colada."

Bananenlikeur

Bananenlikeur heeft een overwegend zoete en fruitige smaak, met de duidelijke smaak van rijpe bananen. Het kan variëren van een natuurlijke bananensmaak tot een meer kunstmatige, intens zoete smaak, afhankelijk van het merk en de productiemethode. Bananenlikeur is een uitstekende toevoeging aan dessertdrankjes en kan worden gebruikt om de smaak van bananen in roomlikeuren, milkshakes en ijsdrankjes te versterken.

Lucas Bols

De Pisang Ambon wordt gedistilleerd door Lucas Bols. De familie Bols opende al in 1575 een kleine distilleerderij in hartje Amsterdam. Met meer dan 4 eeuwen aan distillatie-ervaring, blijft Lucas Bols Master Distiller een assortiment heerlijke likeuren creëren die puur kunnen worden gedronken, in eenvoudige melanges of opwindende cocktails. De 38 likeuren van Bols zijn verkrijgbaar in meer dan 100 landen over de hele wereld.

In nauwe samenwerking met professionele barkeepers van over de hele wereld hebben we nieuwe smaken gecreëerd en geven we traditiegetrouwe recepten een nieuwe draai om ervoor te zorgen dat onze smaken perfect te matchen zijn met de nieuwste cocktailtrends. Het resultaat is een prachtig spectrum aan likeuren met alle smaken die belangrijk zijn voor de barman en die een unieke en spectaculaire ervaring kunnen bieden gewoon thuis met vrienden!

Meer informatie
Soort Mix
Merk Pisang Ambon
Land Nederland
Artikelnummer 20171048G
Extra info jaargang De aangegeven jaargang is onder voorbehoud (indien van toepassing). Wanneer u zeker wilt zijn van een jaargang kunt u contact opnemen met onze klantenservice.
Reviews
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op