Een Whisky Cadeau? Shop nu

Pjotter Vodka 0,70LTR

(0 reviews)

De Pjotter Vodka is een soepele premium kwaliteit wodka. De vodka is gedestilleerd naar een traditioneel Pools familierecept. De vodka heeft een fijn en zacht karakter. De vodka is een combinatie van zoete sinaasappelen en grapefruit. De vodka is kristalhelder van kleur. 

minus plus
  • Koop 6 voor € 12,05
  • Koop 12 voor € 11,75
  • Koop 18 voor € 11,55
Levertijd wordt berekend...
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op
Snel naar
Details

Pjotter Vodka 0,70LTR

De Pjotter Vodka is een soepele premium kwaliteit wodka. De vodka is gedestilleerd naar een traditioneel Pools familierecept. De vodka heeft een fijn en zacht karakter. De vodka is een combinatie van zoete sinaasappelen en grapefruit. De vodka is kristalhelder van kleur. De vodka heeft een bitterzoete smaak van zwarte bessen en de zoetheid van cassis.

Pjotter Vodka puur of in de mix

Pjotter wordt het best puur geserveerd of in de mix met champagne. Daarnaast kan de vodka prima gemixt worden met cola, tomatensap, cassis, energy drank etc. Of je nu de voorkeur geeft aan een klassieke Martini, een verfrissende Moscow Mule of een eigentijdse mix, Pjotter Vodka biedt de veelzijdigheid die nodig is om de perfecte cocktail te creëren. Ervaar de zuivere smaak, het vakmanschap en de elegantie van Pjotter Vodka. Een premium drank die elke gelegenheid verheft en je laat genieten van de essentie van hoogwaardige vodka. Proost!

Pjotter 

Distilleerderij Cooymans is uitgegroeid tot een bedrijf met een uitgebreid assortiment. Het portfolio is sinds de oprichting in 1828 indrukwekkend verbreed. Naast advocaat en sterke drank bevat het ook veel soorten likeuren, crémes, fruitwijnen en gearomatiseerde dranken. Distilleerderij Cooymans is een van de grootste spelers in de Nederlandse alcoholdrankenindustrie. Ze bieden alles wat u nodig heeft in de wereld van alcohol, wat ons een aantrekkelijke zakenpartner maakt.

Maak ook kennis met de overige dranken van Pjotter

Meer informatie
Soort Vodka
Merk Pjotter
Land Nederland
Artikelnummer 20170323F
Extra info jaargang De aangegeven jaargang is onder voorbehoud (indien van toepassing). Wanneer u zeker wilt zijn van een jaargang kunt u contact opnemen met onze klantenservice.
Reviews
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op