Een Whisky Cadeau? Shop nu

Plymouth Gin 0,70LTR

(0 reviews)
Plymouth Gin Original is een gedistilleerde mix van zeven exotische botanische producten. De gin is gemaakt van zacht dartmoorwater en zuivere korrelalcohol. De wijn werd voor het eerst geïntroduceerd in 1793.
minus plus
  • Koop 6 voor € 26,90
  • Koop 12 voor € 26,30
  • Koop 18 voor € 26,00
Levertijd wordt berekend...
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op
Snel naar
Details

Plymouth Gin 0,70LTR

Plymouth Gin Original is een gedistilleerde mix van zeven exotische botanische producten. De gin is gemaakt van zacht dartmoorwater en zuivere korrelalcohol. De wijn werd voor het eerst geïntroduceerd in 1793. De Plymouth Gin is een originele gin die gemaakt is van een uniek recept, volgens de hoogste normen van de distilleerderij, die gevestigd is in het hart van de historische stad Plymouth, aan de zuidwestkust van Engeland. Het zijn deze factoren die er voor gezorgd hebben dat deze gin zo beroemd geworden is.

Eeuwenoude Distilleertraditie

Plymouth Gin wordt vervaardigd volgens een eeuwenoude distilleertraditie die teruggaat tot 1793. De Black Friars Distillery, met zijn rijke geschiedenis, voegt een extra laag van authenticiteit toe aan deze klassieke gin. Geniet van de zachte en frisse aromatische tonen die Plymouth Gin kenmerken. Het boeket opent zich met subtiele hints van jeneverbes, aangevuld met een vleugje citrus en kruidige accenten. Een uitnodigende voorbode van wat komen gaat. De smaak van Plymouth Gin is perfect gebalanceerd. De jeneverbes blijft prominent aanwezig, vergezeld door delicate citrusnoten en een vleugje aardse kruiden. Het resultaat is een verfijnde en complexe smaakervaring. Plymouth Gin onderscheidt zich door zijn zuivere en verfrissende karakter. De toevoeging van Engels bronwater uit Dartmoor draagt bij aan de zachtheid van de Engelse gin, waardoor het een plezier is om puur te drinken of als basis voor klassieke cocktails.

Perfect voor Martini's en Gin & Tonic

Dankzij zijn evenwichtige karakter is Plymouth Gin een favoriet voor het maken van klassieke Martini's en Gin & Tonic. De veelzijdigheid maakt het een must-have in de bar van elke ginliefhebber. Ervaar de maritieme elegantie van Plymouth Gin. Een eerbetoon aan de Engelse gintraditie en een uitnodiging om te genieten van een tijdloze ginervaring. Cheers to Plymouth Gin!

Plymouth Gin

Plymouth Gin is een unieke, beschermende gin, die gedistilleerd wordt in de stad Plymouth in Zuid-England en West-England. Sinds 1793 wordt deze gin gedistilleerd met een unieke blend van 7 botanicals in de historische Black Friars Distillery, de oudste, nog steeds werkende distilleerderij in England.

Maak ook kennis met de overige dranken van Plymouth Gin

Meer informatie
Soort Zacht & Zoet
Merk Plymouth
Land Verenigd Koninkrijk
Artikelnummer 20170197G
Extra info jaargang De aangegeven jaargang is onder voorbehoud (indien van toepassing). Wanneer u zeker wilt zijn van een jaargang kunt u contact opnemen met onze klantenservice.
Reviews
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op