Een Whisky Cadeau? Shop nu

Pravda Vodka 0,70LTR

(0 reviews)
De Pravda Vodka is gemaakt van helder ijswater uit de nabijgelegen bergbronnen. De vodka heeft bijzondere, zoete rogge. De vodka is gedestilleerd op zorgvuldige en ambachtelijke manier.
minus plus
  • Koop 6 voor € 19,05
  • Koop 12 voor € 18,45
  • Koop 18 voor € 18,15
Levertijd wordt berekend...
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op
Snel naar
Details

Pravda Vodka 0,70LTR

De Pravda Vodka is gemaakt van helder ijswater uit de nabijgelegen bergbronnen. De vodka heeft bijzondere, zoete rogge. De vodka is gedestilleerd op zorgvuldige en ambachtelijke manier. De vodka wordt al sinds 1743 gemaakt in Biekso-Biala in het zuiden van Polen. In dit gebied zijn de beste omstandigheden om heerlijke vodka te maken. Hier is de beschikking over het puurste bronwater en de beste rogge. De vodka wordt gemaakt met een vijf-staps destillatieproces.

Poolse trots van zuiverheid en kwaliteit

Pravda Vodka, een naam die synoniem staat voor zuiverheid en kwaliteit, is een eerbetoon aan de rijke Poolse vodka-traditie. Deze vodka wordt met trots vervaardigd in Polen, een land dat bekendstaat om zijn streng gehandhaafde normen en ongeëvenaarde vakmanschap in de productie van vodka. Elke slok onthult de puurheid van de gebruikte ingrediënten en het zorgvuldige destillatieproces. De smaak is zacht, schoon en subtiel, waardoor het een uitstekende keuze is voor zowel puur drinken als mixen in cocktails. Pravda Vodka heeft doorgaans een gemiddeld alcoholpercentage van 40% tot 45% alcohol per volume, wat zorgt voor een gebalanceerde sterkte die goed samengaat met verschillende drankkeuzes.

Pravda Vodka puur of in de mix

Pravda Vodka is uiterst veelzijdig en kan op verschillende manieren worden genoten. Het is geschikt voor het creëren van klassieke vodka-cocktails, zoals de iconische "Wodka Martini", evenals voor puur drinken voor de ultieme vodka-ervaring. Met Pravda Vodka kun je een scala aan klassieke en eigentijdse wodka-cocktails bereiden. Of je nu de voorkeur geeft aan een eenvoudige "Vodka Soda" of een complexere creatie zoals de "Cosmopolitan", deze vodka is een uitstekende keuze voor cocktailmixologie.

Groot Formaat, Grote Vreugde

Een feestje? Met een inhoud van 1 liter of 1,75 liter biedt Pravda Vodka je meer dan genoeg om van te genieten tijdens feesten en speciale gelegenheden. Dit royale formaat zorgt ervoor dat je nooit zonder deze heerlijke drank komt te zitten.

Vodka uit Polen

Polen heeft een lange geschiedenis van wodka-productie die teruggaat tot de Middeleeuwen. Vodka speelt een belangrijke rol in de Poolse cultuur en wordt vaak geassocieerd met feestelijke gelegenheden. Poolse vodka wordt traditioneel gemaakt van granen, aardappelen of rogge. Roggewodka is bijzonder populair en staat bekend om zijn zachte en verfijnde smaak. Poolse vodka staat bekend om zijn zuiverheid. Het wordt vaak meerdere keren gedistilleerd om onzuiverheden te verwijderen en een zeer zuivere spirit te creëren. Poolse vodka wordt wereldwijd geëxporteerd en gewaardeerd vanwege zijn kwaliteit en veelzijdigheid. Het wordt vaak gebruikt in een verscheidenheid aan cocktails, maar wordt ook puur gedronken om van de smaak te genieten.

Pravda 

In 1743, in Zuid-Polen aan de hellingen van het Karpatengebergte, ontdekte deze bijzondere groep oudsten dat het geheim van fijne vodka werd bepaald door een uniek vijf-stappen destillatieproces met behulp van zoete, late oogst rog uit de nabijgelegen Wielkopolska velden. Dit gaf een zachtere smaak dan traditionele korrels. Zij combineren het prachtige destillaat met water uit een nabijgelegen bergmeer die uitzonderlijk zuiver en zacht was. Met het zorgvuldige mengsel van het destillaat met dit water produceerde Pravda de gladste wodka ooit geproduceerd. Pravda Vodka wordt geproduceerd in Polen, een land dat bekendstaat om zijn hoogwaardige vodka's. De naam "Pravda" is afgeleid van het Poolse woord voor "waarheid" en symboliseert de zuiverheid en authenticiteit van de wodka.

Maak ook kennis met de overige dranken van Pravda

Meer informatie
Soort Vodka
Merk Pravda
Land Polen
Artikelnummer 20170334G
Extra info jaargang De aangegeven jaargang is onder voorbehoud (indien van toepassing). Wanneer u zeker wilt zijn van een jaargang kunt u contact opnemen met onze klantenservice.
Reviews
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op