Een Whisky Cadeau? Shop nu

Puschkin Black Sun 1LTR

(0 reviews)
De Puschkin Black Sun is een heerlijke likeur die is gemaakt van wodka gearomatiseerd met bramen. Deze Puschkin Black is afkomstig uit Duitsland en staat van vroeg uit bekend als de Puschkin Black Berries.
minus plus
  • Koop 6 voor € 12,45
  • Koop 12 voor € 12,15
  • Koop 18 voor € 12,00
Levertijd wordt berekend...
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op
Snel naar
Details

Puschkin Black Sun Vodka

De Puschkin Black Sun is een heerlijke likeur die is gemaakt van vodka gearomatiseerd met bramen. Puschkin Vodka ondergaat een zorgvuldig distillatieproces dat drie keer wordt herhaald en meerdere malen wordt gefilterd voor een ongeëvenaarde zuiverheid. Het meest opmerkelijke aspect van dit proces is de ijsfiltratie, een unieke techniek die zijn oorsprong vindt in een eeuwenoude Russische traditie.

Deze methode is geïnspireerd op een oud gebruik waarbij een houten vat, gevuld met vodka, 's nachts buiten werd geplaatst in de ijzige kou. De extreme kou zorgde ervoor dat onzuiverheden in de vodka zich tegen de wanden van het vat hechtten, wat resulteerde in een ultrazuivere vloeistof die de volgende dag kon worden afgetapt. Deze uitzonderlijke kwaliteit was destijds voorbehouden aan de tsaar en zijn naaste gevolg. Deze heerlijke vodka heeft een alcoholpercentage van 16.6% en is het lekkerst puur of in de mix.

Groot Formaat, Grote Vreugde

Met een inhoud van 1 Liter biedt Puschkin Black Sun je meer dan genoeg om van te genieten tijdens feesten en speciale gelegenheden. Dit royale formaat zorgt ervoor dat je nooit zonder deze heerlijke drank komt te zitten. Ben je gek op meer zoetheid? Probeer dan ook eens de Red Vodka van Puschkin, tevens in 1 liter formaat verkrijgbaar. 

Variëteit aan Smaakvarianten

Puschkin Vodka staat ook bekend om zijn diverse smaakvarianten. Naast de klassieke ongeflavorde vodka, biedt het merk een scala aan fruitige en aromatische varianten, zoals Puschkin Black SunPuschkin RedPuschkin Time Wrap en meer. Deze smaken voegen een extra dimensie toe aan de vodka en maken het een populaire keuze voor cocktails en mixdrankjes.

Puschkin

Puschkin Vodka heeft zijn oorsprong in Rusland, waar het zijn naam ontleent aan de beroemde Russische dichter Alexander Poesjkin. Het merk werd opgericht in 1899 en heeft sindsdien een rijke traditie van vakmanschap en kwaliteit in de wereld van gedistilleerde dranken. Wat Puschkin Vodka onderscheidt, is de toewijding aan premium kwaliteit. Het wordt gemaakt van de fijnste granen en zuiver bronwater, wat resulteert in een vodka van uitzonderlijke zuiverheid en zachtheid. De vodka wordt zorgvuldig gedistilleerd en gefilterd om de hoogste kwaliteit te garanderen.

Meer informatie
Soort Flavoured Vodka
Merk Puschkin
Land Duitsland
Artikelnummer 20170339G
Extra info jaargang De aangegeven jaargang is onder voorbehoud (indien van toepassing). Wanneer u zeker wilt zijn van een jaargang kunt u contact opnemen met onze klantenservice.
Reviews
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op