Een Whisky Cadeau? Shop nu

Puschkin Time Warp 1LTR

(0 reviews)

De Puschkin Time Warp is een wodka met een gele kleur. In de geur vallen de tonen van exotische vruchten op. Deze Puschkin Time Warp heeft een frisse maar pitte smaak en de afdronk is lekker fruitig en kort.

Bestel snel Puschkin Time Warp 70 CL

Levertijd wordt berekend...
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op
Snel naar
Details

Puschkin Time Warp

Deze bijzondere vodka variant, Puschkin Time Warp, wordt vervaardigd in Duitsland, een land dat wereldwijd bekend staat om zijn precisie en aandacht voor detail. De vodka wordt vervaardigd met behulp van traditionele methoden in combinatie met moderne technieken, wat resulteert in een distillaat dat zowel traditie als innovatie belichaamt.

De Puschkin Time Warp is een vodka met een gele kleur. In de geur vallen de tonen van exotische vruchten op. Deze Puschkin Time Warp heeft een frisse maar pitte smaak en de afdronk is lekker fruitig en kort. Deze vodka kan goed puur worden gedronken, maar kan ook goed worden gebruikt in de mix met bijvoorbeeld cola, 7up of spa rood. Deze vodka wordt drie keer gedestilleerd en een paar keer gefilterd. De laatste filtering gebeurd doormiddel van een ijsfiltering, dit maakt het een uniek proces.

Variëteit aan Smaakvarianten

Puschkin Vodka staat ook bekend om zijn diverse smaakvarianten. Naast de klassieke ongeflavorde vodka, biedt het merk een scala aan fruitige en aromatische varianten, zoals Puschkin Black SunPuschkin RedPuschkin Time Wrap en meer. Deze smaken voegen een extra dimensie toe aan de vodka en maken het een populaire keuze voor cocktails en mixdrankjes.

Puschkin

Puschkin Vodka heeft zijn oorsprong in Rusland, waar het zijn naam ontleent aan de beroemde Russische dichter Alexander Poesjkin. Het merk werd opgericht in 1899 en heeft sindsdien een rijke traditie van vakmanschap en kwaliteit in de wereld van gedistilleerde dranken. Wat Puschkin Vodka onderscheidt, is de toewijding aan premium kwaliteit. Het wordt gemaakt van de fijnste granen en zuiver bronwater, wat resulteert in een vodka van uitzonderlijke zuiverheid en zachtheid. De vodka wordt zorgvuldig gedistilleerd en gefilterd om de hoogste kwaliteit te garanderen.

Meer informatie
Soort Flavoured Vodka
Merk Puschkin
Land Duitsland
Artikelnummer 20170343F
Extra info jaargang De aangegeven jaargang is onder voorbehoud (indien van toepassing). Wanneer u zeker wilt zijn van een jaargang kunt u contact opnemen met onze klantenservice.
Reviews
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op