Een Whisky Cadeau? Shop nu

Puschkin Vodka 0,70LTR

(0 reviews)
De Puschkin Vodka is afkomstig uit Berlijn. Tijdens de Oktoberrevolutie vluchtten veel Russen naar Duitsland. Hierdoor kwam ook het wodkarecept uit de tsarentijd in Berlijn terecht. De Puschkin wodka word sinds 1929 gedestilleerd.
minus plus
  • Koop 6 voor € 11,15
  • Koop 12 voor € 10,85
  • Koop 18 voor € 10,65
Levertijd wordt berekend...
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op
Snel naar
Details

Puschkin Vodka

Puschkin Vodka 0,70LTR is een van de meest geliefde en erkende vodka's ter wereld, bekend om zijn onberispelijke kwaliteit en zuiverheid. De vodka ondergaat een zorgvuldig distillatieproces en wordt meerdere keren gefilterd om de hoogste zuiverheid en kwaliteit te garanderen. Het resultaat is een Duitse vodka die zijdezacht en uitzonderlijk zuiver is. De veelzijdigheid van Puschkin Vodka maakt het geschikt voor diverse genietmomenten. Of je nu van plan bent om het puur te nippen om de zuiverheid te ervaren, het te gebruiken als basis voor verfijnde cocktails, of het te mengen met je favoriete mixers, Puschkin Vodka past zich moeiteloos aan aan jouw voorkeur.

Groot Formaat, Grote Vreugde

Een feestje? Met een inhoud van 1 Liter biedt Puschkin Vodka je meer dan genoeg om van te genieten tijdens feesten en speciale gelegenheden. Dit royale formaat zorgt ervoor dat je nooit zonder deze heerlijke drank komt te zitten. Ben je gek op meer zoetheid? Probeer dan ook eens de Red Vodka van Puschkin, tevens in 1 liter formaat verkrijgbaar. 

Variëteit aan Smaakvarianten

Puschkin Vodka staat ook bekend om zijn diverse smaakvarianten. Naast de klassieke ongeflavorde vodka, biedt het merk een scala aan fruitige en aromatische varianten, zoals Puschkin Black SunPuschkin RedPuschkin Time Wrap en meer. Deze smaken voegen een extra dimensie toe aan de vodka en maken het een populaire keuze voor cocktails en mixdrankjes.

Puschkin

Puschkin Vodka heeft zijn oorsprong in Rusland, waar het zijn naam ontleent aan de beroemde Russische dichter Alexander Poesjkin. Het merk werd opgericht in 1899 en heeft sindsdien een rijke traditie van vakmanschap en kwaliteit in de wereld van gedistilleerde dranken. Wat Puschkin Vodka onderscheidt, is de toewijding aan premium kwaliteit. Het wordt gemaakt van de fijnste granen en zuiver bronwater, wat resulteert in een vodka van uitzonderlijke zuiverheid en zachtheid. De vodka wordt zorgvuldig gedistilleerd en gefilterd om de hoogste kwaliteit te garanderen.

Meer informatie
Soort Vodka
Merk Puschkin
Land Duitsland
Artikelnummer 20170344G
Extra info jaargang De aangegeven jaargang is onder voorbehoud (indien van toepassing). Wanneer u zeker wilt zijn van een jaargang kunt u contact opnemen met onze klantenservice.
Reviews
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op