Een Whisky Cadeau? Shop nu

Ricard Pastis 1LTR

(0 reviews)
Richard Pastis is een drank gemaakt op basis van kruiden, onder deze kruiden vallen koriander, citroenkruid, kamille en anijs. Doordat er zoethout wordt toegevoegd aan deze drank komen de anijstonen mooi zacht over in de smaak. Deze Richard Pastis heeft een alcoholpercentage van 45%.
minus plus
  • Koop 6 voor € 23,25
  • Koop 12 voor € 22,65
  • Koop 18 voor € 22,30
Levertijd wordt berekend...
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op
Snel naar
Details

Ricard Pastis 1LTR

De Ricard Pastis is een Franse anijslikeur in royaal literformaat. Richard Pastis is een drank gemaakt op basis van kruiden, onder deze kruiden vallen koriander, citroenkruid, kamille en anijs. Doordat er zoethout wordt toegevoegd aan deze drank komen de anijstonen mooi zacht over in de smaak. Deze Richard Pastis heeft een alcoholpercentage van 45%.

Genoeg genot om te delen met dit literformaat

Met een literfles Richard Pastis kun je genieten van een ruime voorraad van deze smaakvolle anijslikeur. Het royale formaat is perfect voor feestjes, speciale gelegenheden of gewoon voor degenen die graag genieten van Richard Pastis. Richard Pastis behoudt zijn kenmerkende smaakprofiel, dat wordt gedomineerd door de smaak van anijs. De zoete en zachte ondertoon zorgt voor een uitgebalanceerde smaakbeleving.

Drinkwijze Ricard Pastis

Deze heerlijke drank met zijn unieke smaak en typisch frans karakter, die nog steeds wordt gemaakt middels een geheim recept van Paul Ricard uit 1932 is goed middels de traditionele Franse drinkwijze te drinken. Om het via deze manier te drinken is 1 deel Ricard nodig op 5 delen water of frisdrank en ijs. Ricard Pastis brengt de Zuid-Franse zon in een fles en nodigt je uit om te genieten van de smaken van de Provence. Of je nu op zoek bent naar een verfrissende drank om te ontspannen of een smaakvolle toevoeging aan je zomerse cocktails, Ricard Pastis biedt een heerlijke keuze. 

Ricard

Het verbod van absint in 1915 leidde in de jaren ’20 tot de opkomst van een aantal met anijs gearomatiseerde likeuren op de Franse markt. In deze periode maakte Paul Ricard met zijn recept een aanvulling op de markt. Gebaseerd op de traditionele ingrediënten en zoethout. In 1932 heeft Paul Ricard net zijn pastis gecreëerd en heeft er zijn naam aan gegeven. Een succesformule want al in 1938 had de verkoop meer dan 2,4 miljoen liter bereikt. Iets meer dan 20 jaar later vierde Ricard de verkoop van zijn miljardste fles. Maak ook kennis met de overige dranken van Ricard.

Meer informatie
Soort Sambuca
Merk Ricard
Land Frankrijk
Artikelnummer 20171196G
Extra info jaargang De aangegeven jaargang is onder voorbehoud (indien van toepassing). Wanneer u zeker wilt zijn van een jaargang kunt u contact opnemen met onze klantenservice.
Reviews
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op