Een Whisky Cadeau? Shop nu

Roberto Cavalli Rosemary 1LTR

(0 reviews)

De Roberto Cavalli Rosemary is een Italiaanse wodka, aan de wodka zijn fijne aromatische bladeren van rozemarijnstruiken toegevoegd die typisch zijn voor de Middellandse zee. Aan de wodka zijn schone en echte aroma’s toegevoegd.

Levertijd wordt berekend...
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op
Snel naar
Details

De Roberto Cavalli Rosemary is een Italiaanse wodka, aan de wodka zijn fijne aromatische bladeren van rozemarijnstruiken toegevoegd die typisch zijn voor de Middellandse zee. Aan de wodka zijn schone en echte aroma’s toegevoegd. De wodka is zoet en zacht in de mond. De wodka heeft een elegante en zijdeachtige kwaliteit ingevuld met een zachte nasmaak van rozemarijn. De wodka is evenwichtig in de neus. In de nasmaak komt de rozemarijn duidelijk naar voren.

Roberto Cavalli

Roberto Cavalli Vodka wordt geproduceerd volgens Italiaanse traditie en met de ervaring van de beste distilleerderijen. Roberto Cavalli Vodka is een geraffineerde en elegante vodka voor de veeleisende fijnproevers.

Maak ook kennis met de overige dranken van Roberto Cavalli

Meer informatie
Soort Flavoured Vodka
Merk Roberto Cavalli
Land Italië
Artikelnummer 20170351
Extra info jaargang De aangegeven jaargang is onder voorbehoud (indien van toepassing). Wanneer u zeker wilt zijn van een jaargang kunt u contact opnemen met onze klantenservice.
Reviews
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op