Een Whisky Cadeau? Shop nu

Saint James Imperial Blanc Rum 0,70LTR

(0 reviews)

Saint James Imperial Blanc Rum is een Martinikaanse, witte rum. Deze rum wordt gemaakt van de beste producten die het land te bieden heeft. De smaak bevat tonen van ananas, passievrucht, pioenen en rozen. Deze tonen worden aangevuld met de smaak van vers geoogst suikerriet en licht kruidige hints. Bij het openen van de fles komen heerlijke aroma's van licht gekruide peper en vers gesneden suikerriet uw neus binnen.

minus plus
  • Koop 6 voor € 19,90
  • Koop 12 voor € 19,30
  • Koop 18 voor € 19,00
Levertijd wordt berekend...
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op
Snel naar
Details

Saint James Imperial Blanc Rum 0,70LTR

Saint James Imperial Blanc Rum is een lekkere, witte rum en is afkomstig uit Martinique. Deze rum wordt gemaakt van diverse producten uit dit gebied. Vervolgens wordt de rum gebotteld met een alcoholpercentage van 40%. In de smaak proef je het vers geoogste suikerriet, aangevuld met licht kruidige hints en tonen van ananas, passievrucht, rozen en pioenen. Aroma's van licht gekruide peper en vers gesneden suikerriet maken de rum compleet. Deze kristalheldere, witte rum doet het goed in verschillende cocktails en mixdranken.

Martinique's Geraffineerde Ervaring

Saint James, geworteld in de tropische weelde van Martinique, brengt met trots de Imperial Blanc Rum naar voren. De rum belichaamt de geraffineerde smaak en tradities van dit Caribische juweeltje. De Imperial Blanc Rum wordt gedistilleerd uit het zeldzame Canne Bleue suikerriet, dat exclusief is voor Martinique. De puurheid van dit suikerriet komt tot uiting in elke slok, waarbij de rum een onmiskenbaar karakter krijgt. Laat je verleiden door de frisse en levendige tonen die de Imperial Blanc Rum kenmerken. Het boeket opent zich met hints van tropisch fruit en een subtiele zoetheid, waardoor een uitnodigende aroma ontstaat.

Smaakvolle kenmerken van white rum

In een kristalhelder glas fonkelt de vloeistof als een stralend juweel, de belichaming van eenvoud en puurheid. Dit is witte rum, een spirit die zijn kenmerken met trots draagt, net zoals de zonovergoten streken waar het wordt geboren. Het eerste kenmerk van witte rum is zijn helderheid. Als een spiegel van zuiverheid heeft het geen kleur, geen tint om te verbergen. Het straalt als de ongerepte stranden van de tropen, klaar om te worden ontdekt en genoten. Bij het naderen van het glas, omhult een verleidelijke en lichte geur de zintuigen. Het is als een zachte bries van suikerrietvelden, met subtiele hints van zoete melasse en een vleugje vanille. Het is een uitnodiging om dieper in het verhaal van witte rum te duiken.

Saint James Rum

De distilleerderij Saint James is een distilleerderij die, zoals de typische uitdrukking uit Martinique het zegt, “rookt” of die, met andere woorden nog steeds actief is. De rum van Saint James wordt verkregen door de gisting en distillatie van zuiver suikerriet sap en daarmee voldoet deze rum geheel aan de strikte normen van de herkomstbenaming "Rhum Agricole Martinique". Met zijn 300 ha. geheel rondom de distilleerderij wordt ieder jaar meer dan 3 miljoen liter rum geproduceerd. Het suikerriet wordt gepland aan de oostelijke kant van de berg Montagne Pelée. Het is van exceptionele kwaliteit door de ideale geografische en geologische ligging.

Maak ook kennis met de overige dranken van Saint James Rum

Meer informatie
Soort White rum
Merk Saint James
Land Martinique
Artikelnummer 20170138F
Extra info jaargang De aangegeven jaargang is onder voorbehoud (indien van toepassing). Wanneer u zeker wilt zijn van een jaargang kunt u contact opnemen met onze klantenservice.
Reviews
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op