Een Whisky Cadeau? Shop nu

Saint James Premium Caribbean Rum Heritage 0,70LTR

(0 reviews)

Saint James Premium Caribbean Rum Heritage is afkomstig uit Martinique. Deze "Gold Rum" is gelagerd in eikenhouten vaten, waardoor de rum zijn smaken en aroma's heeft kunnen ontwikkelen. De rum draagt een fruitig aroma met zich mee, aangevuld met hints van vanille. Frisse fruittonen, waaronder banaan, komen naar boven in de smaak. Een rum die zowel puur, als in cocktails kan worden gedronken.

Levertijd wordt berekend...
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op
Snel naar
Details

Saint James Premium Caribbean Rum Heritage is een heerlijke "Gold rum". Deze rum is afkomstig uit Martinique. De rum is gelagerd in eikenhouten vaten. Deze goud-amberkleurige rum heeft een fleurige neus, aangevuld met fruitige tonen en hints van vanille. In de smaak komen frisse fruittonen, waaronder banaan naar boven. Saint James Heritage kan puur gedronken worden, maar zal niet misstaan in diverse cocktails. Saint James Heritage is een rum van uitstekende kwaliteit en is daardoor in 2013 al een keer beloond met een zilveren medaille bij The Spirits Business Rum Masters.

Saint James Rum

De distilleerderij Saint James is een distilleerderij die, zoals de typische uitdrukking uit Martinique het zegt, “rookt” of die, met andere woorden nog steeds actief is. De rum van Saint James wordt verkregen door de gisting en distillatie van zuiver suikerriet sap en daarmee voldoet deze rum geheel aan de strikte normen van de herkomstbenaming "Rhum Agricole Martinique". Met zijn 300 ha. geheel rondom de distilleerderij wordt ieder jaar meer dan 3 miljoen liter rum geproduceerd. Het suikerriet wordt gepland aan de oostelijke kant van de berg Montagne Pelée. Het is van exceptionele kwaliteit door de ideale geografische en geologische ligging.

Maak ook kennis met de overige dranken van Saint James Rum

Meer informatie
Soort Gold rum
Merk Saint James
Land Martinique
Artikelnummer 20170137
Extra info jaargang De aangegeven jaargang is onder voorbehoud (indien van toepassing). Wanneer u zeker wilt zijn van een jaargang kunt u contact opnemen met onze klantenservice.
Reviews
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op