Een Whisky Cadeau? Shop nu

Sarah Kruidenbitter 0,70LTR

(0 reviews)
Sarah Kruidenbitter is volledig gemaakt volgens het Twentse recept. Een heerlijke bitter in een traditionele stenen kruik. Deze echte Twentse is getrokken van een speciaal kruidenmengsel bestaande uit o.a. kalmoes, kruidnagelen, venkel, gentiaan en anijs.
minus plus
  • Koop 6 voor € 11,90
  • Koop 12 voor € 11,60
  • Koop 18 voor € 11,45
Levertijd wordt berekend...
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op
Snel naar
Details

Sarah Kruidenbitter 0,70LTR

Sarah Kruidenbitter is volledig gemaakt volgens het Twentse recept. Een heerlijke bitter in een traditionele stenen kruik. Deze echte Twentse is getrokken van een speciaal kruidenmengsel bestaande uit o.a. kalmoes, kruidnagelen, venkel, gentiaan en anijs.

Ambachtelijk Samengestelde Mix

Sarah Kruidenbitter is het resultaat van ambachtelijk vakmanschap en een zorgvuldig samengestelde mix van kruiden. Een geheime formule van botanicals creëert een karaktervolle drank met diepgang en complexiteit. Het aromatische profiel van Sarah Kruidenbitter opent met een uitnodigende mix van kruiden. Tonen van kaneel, kruidnagel en andere specerijen vullen de lucht, waardoor een geurig boeket ontstaat dat de zintuigen prikkelt.

Sarah Kruidenbitter als cadeau

Sarah Kruidenbitter is heerlijk om zo te drinken, maar ook ideaal als borrel tijdens een feest of speciale gebeurtenis (Sarah). Tevens wordt deze kruidenbitter ook vaak als cadeau of geschenk gegeven, wij kunnen ook bijpassende geschenkdozen meeleveren.

Geniet Puur of in Cocktails

Sarah Kruidenbitter kan puur worden genoten om de diepte van de smaken te ervaren. Daarnaast leent het zich uitstekend voor creatieve cocktailcreaties, waarbij het karakter van de kruiden een unieke twist aan de drank geeft. Ontdek de rijke wereld van kruiden met Sarah Kruidenbitte. Een eerbetoon aan ambacht, een avontuur in smaak en een perfecte metgezel voor momenten van genieten. Proost op de robuuste smaken van Sarah!

Meer informatie
Soort Bitters
Merk Sarah
Land Nederland
Artikelnummer 20171104F
Extra info jaargang De aangegeven jaargang is onder voorbehoud (indien van toepassing). Wanneer u zeker wilt zijn van een jaargang kunt u contact opnemen met onze klantenservice.
Reviews
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op