Een Whisky Cadeau? Shop nu

Smirnoff Black Vodka 0,70LTR

(0 reviews)

De Smirnoff Black Vodka wordt gedestilleerd in gigantische ketels. Door deze ketels kan Smirnoff vandaag de dag nog steeds de allerbeste kwaliteit garanderen. Door het unieke destillatieproces kan Smirnoff de rijke, lichte zoetige smaak garanderen. 
Smirnoff is een betaalbare premium wodka met een natuurlijke graansmaak en een licht fruitig karakter, het is een uitzonderlijke wodka. 

Levertijd wordt berekend...
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op
Snel naar
Details

De Smirnoff Black Vodka wordt gedestilleerd in gigantische ketels. Door deze ketels kan Smirnoff vandaag de dag nog steeds de aller beste kwaliteit garanderen. Door het unieke destillatieproces kan Smirnoff de rijke, lichte zoetige smaak garanderen. Smirnoff is een betaalbare premium wodka met een natuurlijke graansmaak met een licht fruitig karakter, het is een uitzonderlijke wodka. 

Smirnoff 

Smirnoff Vodka smaakt anders dan alle andere dranken. Dit wordt veroorzaakt doordat het werd gefilterd met houtskool afkomstige van de schors van berk. Het wordt zelfs zo goed gefilterd dat Smirnoff één van de beste Vodka's is op dit moment. De tsaren en militairen van destijds dronken graag Smirnoff, de verkoop steeg. Vladimir Smirnov werd in 1875 geboren en zette het levenswerk van zijn vader voort. In 1917 werd de productie echter stil gelegd. Tijdens de Oktoberrevolutie kwamen bolsjewieken aan de macht en moesten private bedrijven sluiten. In 1919 kwam de productie geheel stil te liggen. De productie begon in 1925 opnieuw om de familienaam eer aan te doen.

Maak ook kennis met de overige dranken van Smirnoff

Meer informatie
Soort Vodka
Merk Smirnoff
Land Verenigde Staten
Artikelnummer 20170357
Extra info jaargang De aangegeven jaargang is onder voorbehoud (indien van toepassing). Wanneer u zeker wilt zijn van een jaargang kunt u contact opnemen met onze klantenservice.
Reviews
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op