Een Whisky Cadeau? Shop nu

Smirnoff Red Vodka 0,35LTR

(0 reviews)
Smirnoff Red Vodka is drie keer gedistilleerd om zo puur mogelijk te worden en van hoge kwaliteit te zijn. De geschiedenis van Smirnoff bewijst dat je de wodka op verschillende manieren kan drinken, zowel puur, gemixt of in cocktails.
minus plus
  • Koop 6 voor € 8,85
  • Koop 12 voor € 8,55
  • Koop 18 voor € 8,35
Levertijd wordt berekend...
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op
Snel naar
Details

Smirnoff Red Vodka 0,35LTR

Smirnoff Red Vodka, ook bekend als Smirnoff No. 21, is een icoon in de wereld van vodka en staat synoniem voor tijdloze zuiverheid en kwaliteit. Smirnoff Red Vodka is drie keer gedistilleerd om zo puur mogelijk te worden en van hoge kwaliteit te zijn. De geschiedenis van Smirnoff bewijst dat je de vodka op verschillende manieren kan drinken, zowel puur, gemixt als in cocktails. 

Mixen en Genieten

Smirnoff Red Vodka leent zich uitstekend voor het maken van klassieke cocktails zoals de Moscow Mule, Bloody Mary en Cosmopolitan. Of je nu een doorgewinterde mixoloog bent of gewoon van een eenvoudige vodka-tonic houdt, Smirnoff Red biedt veelzijdigheid en smaak. Kies voor de verfijning van Smirnoff Red Vodka en ontdek waarom deze wodka al generaties lang de maatstaf is voor liefhebbers van hoogwaardige dranken. Proost op tijdloze kwaliteit en ongeëvenaarde smaak!

De iconische smaak in handzaam formaat

De 0,35 liter fles Smirnoff Red Vodka is ideaal voor mensen die onderweg zijn en graag van de kwaliteit van Smirnoff willen genieten, zelfs als ze onderweg zijn. Het compacte formaat maakt het perfect voor reizen en speciale gelegenheden. Uiteraard is de Smirnoff Red Vodka ook verkrijgbaar in varianten als 0,70 liter en 1 liter

Amerikaanse trots in elke druppel

Ontdek de ware essentie van Amerikaanse trots in elke slok van Amerikaanse Vodka. Gemaakt met ongeëvenaard vakmanschap en doordrenkt met de innovatieve geest van het land, vertegenwoordigt deze vodka de perfecte combinatie van zuiverheid en gedurfde smaak. Amerikaanse Vodka staat garant voor kwaliteit, met gebruik van de fijnste ingrediënten en een zorgvuldig destillatieproces. Elke fles belichaamt het streven naar perfectie en de Amerikaanse toewijding aan excellentie. De bron van Amerikaanse Vodka's zuiverheid ligt in de kwaliteit van het water dat wordt gebruikt in het productieproces. Afkomstig uit Amerikaanse bronnen, draagt dit water bij aan de verfrissende en zuivere smaak van de vodka.

Smirnoff

De legende van Smirnoff is begonnen in het grote Rusland. Het bijzondere recept is ontsnapt aan de Russische revolutie. De erfgenaam slaagde erin om de Vodka een nieuw leven in te blazen. Smirnoff is uitgegroeid tot een van de meest geliefde vodka-merken wereldwijd, verkocht in meer dan 130 landen. Het merk staat bekend om zijn compromisloze toewijding aan kwaliteit, resulterend in vodka's die puur en smaakloos zijn, waardoor ze perfect zijn als basis voor cocktails en mixdrankjes.

Meer informatie
Soort Vodka
Merk Smirnoff
Land Verenigde Staten
Artikelnummer 20170369F
Extra info jaargang De aangegeven jaargang is onder voorbehoud (indien van toepassing). Wanneer u zeker wilt zijn van een jaargang kunt u contact opnemen met onze klantenservice.
Reviews
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op