Een Whisky Cadeau? Shop nu

Smirnoff Vodka Red

(0 reviews)
Dit geschenk is verpakt in een luxe 1-vaks kist. Smirnoff Vodka Red is heerlijk om met frisdranken te mixen. Smirnoff Vodka wordt gemaakt van een uniek proces waarbij de wodka drie maal gedistilleerd wordt. Heerlijk bij verschillende tapas, op een feestje of gewoon thuis! Leuk om te geven en om te krijgen!
minus plus
Levertijd wordt berekend...
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op
Snel naar
Details

Smirnoff Vodka Red in luxe houten cadeaukist 

Dit geschenk is verpakt in een luxe 1-vaks kist. Smirnoff Vodka Red is heerlijk om met alle soorten frisdranken te mixen. Smirnoff Vodka wordt gemaakt van een uniek proces waarbij de wodka drie maal gedistilleerd wordt en maar liefst tien maal gefilterd op basis van houtskool. Heerlijk bij verschillende tapas! Leuk om te geven en om te krijgen!

Waar anders kan de legende van Smirnoff beginnen dan in Rusland. Ternauwernood ontsnapt aan de Russische revolutie, maar met het recept van Smirnoff no. 21 in de hand, startte de erfgenaam van Rusland’s meest beroemde vodka een nieuw leven in Parijs, vastbesloten om van Smirnoff vodka een wereldwijd succes te maken. In New York ontketende Smirnoff een cocktail revolutie en het zou niet lang meer duren voordat Smirnoff vodka overal ter wereld zou worden gerespecteerd om zijn buitengewone zuiverheid en mixability.

Inhoud geschenkverpakking: Luxe houten 1-vaks kist voorzien van een fles Smirnoff Vodka Red (70cl).

Meer informatie
Artikelnummer 355DG
Extra info jaargang De aangegeven jaargang is onder voorbehoud (indien van toepassing). Wanneer u zeker wilt zijn van een jaargang kunt u contact opnemen met onze klantenservice.
Merk Smirnoff
Geschenkverpakking Luxe houten 1-vaks kist met houtwol
Reviews
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op