Een Whisky Cadeau? Shop nu

St.Germain Elderflower 0,70LTR

(0 reviews)

De St. Germain Elderflower is een heerlijke vlierbloesemlikeur, deze heerlijke likeur heeft een subtiele smaak met hints van passievrucht, citroen, grapefruit en peer. De likeur is heerlijke te mixen met uw favoriete cocktail. Voor deze likeur worden uitsluitend natuurlijke ingrediënten gebruikt. De likeur heeft een alcoholpercentage van 20%. 

minus plus
  • Koop 6 voor € 31,20
  • Koop 12 voor € 30,60
  • Koop 18 voor € 30,00
Levertijd wordt berekend...
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op
Snel naar
Details

St. Germain Elderflower 0,70LTR

De St. Germain Elderflower is een heerlijke vlierbloesemlikeur, deze heerlijke Franse likeur heeft een subtiele smaak met hints van passievrucht, citroen, grapefruit en peer. De likeur is heerlijke te mixen met uw favoriete cocktail. Voor deze likeur worden uitsluitend natuurlijke ingrediënten gebruikt. De likeur heeft een alcoholpercentage van 20%.  De fles is stijlvol vormgegeven met zijn 8 kanten en is een eerbetoon aan de levendige art deco periode in St. Germain. Elke fles wordt afgewerkt met een zware dop en individueel genummer met het vintage jaar.

Verfijnde vlierbloesemlikeur

St-Germain wordt gemaakt met vlierbloesem, wat resulteert in een delicate en bloemige likeur. Vlierbloesem staat bekend om zijn subtiele en aromatische eigenschappen. De likeur wordt met de hand gemaakt in de Franse Alpen, waar de vlierbloesems met zorg worden geplukt. Het productieproces omvat traditionele methoden om de natuurlijke smaken te behouden.

St. Germain Elderflower puur of in de mix

St. Germain Elderflower is geliefd bij mixologists en wordt vaak gebruikt in cocktails. Het voegt een bloemige en fruitige dimensie toe aan drankjes, variërend van sprankelende zomerse creaties tot verfijnde martinis. Naast drankjes kan St-Germain ook worden gebruikt in de keuken om een subtiele bloemige smaak toe te voegen aan desserts, sauzen en meer. St-Germain Elderflower Liqueur belichaamt de Franse elegantie en brengt een subtiele, bloemige dimensie naar de wereld van likeuren. Een must-have voor liefhebbers van unieke en verfijnde drankjes. Santé!

Meer informatie
Soort Mix
Merk St. Germain
Land Frankrijk
Artikelnummer 20170628G
Extra info jaargang De aangegeven jaargang is onder voorbehoud (indien van toepassing). Wanneer u zeker wilt zijn van een jaargang kunt u contact opnemen met onze klantenservice.
Reviews
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op