Een Whisky Cadeau? Shop nu

Stroh Original Rum 60 0,70LTR

(0 reviews)
Stroh Original Rum 60 is afkomstig uit Oostenrijk. Het getal achter de merknaam staat voor het alcoholpercentage. In de smaak en aroma's zijn tonen van vanille te vinden. Ook het eikenhout, waar de rum in gerijpt is, komt naar boven. Subtiele hints van sinaasappel en amandelen vullen deze tonen aan.
minus plus
  • Koop 6 voor € 20,75
  • Koop 12 voor € 20,15
  • Koop 18 voor € 19,85
Levertijd wordt berekend...
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op
Snel naar
Details

Stroh Original Rum 60 0,70LTR

Stroh 60 is afkomstig uit Oostenrijk. Het getal achter de merknaam staat voor het alcoholpercentage. Deze "Dark Rum" heeft dus een alcoholpercentage van 60%. In de smaak en aroma's zijn tonen van vanille te vinden. Ook het eikenhout, waar de rum in gerijpt is, komt naar boven. Subtiele hints van sinaasappel en amandelen vullen deze tonen aan.

60% Alcoholpercentage

Het getal '60' in de naam verwijst naar het hoge alcoholpercentage van 60%, waardoor Stroh Original Rum 60 een sterke en intense drank is. Dit maakt het populair voor zowel cocktails als puur drinken, maar het moet met zorg worden genoten vanwege de kracht. Stroh Oostenrijkse Rum staat bekend om zijn rijke en complexe smaakprofiel, met tonen van kruiden en specerijen. Denk aan hints van vanille, karamel en exotische kruiden die samen een warm en uitnodigend aroma creëren.

Een Oostenrijkse Rum sensatie

Stroh Original Rum 60 is niet zomaar een drank; het is een meesterwerk van vakmanschap en traditie. De essentie van kracht komt voort uit zorgvuldig geselecteerde ingrediënten en een uniek productieproces dat de signatuursmaak van Stroh creëert. 

Stroh Rum

Stroh Rum is meer dan alleen een drank; het is een erfgoed van smaak dat terugvoert tot 1832. Gemaakt met passie en vakmanschap, belichaamt Stroh de Oostenrijkse trots en toewijding aan excellentie. De kenmerkende intensiteit van Stroh Rum komt voort uit zorgvuldig geselecteerde ingrediënten en een ambachtelijk productieproces. Elke druppel brengt een harmonie van smaken met zich mee, variërend van rijke vanille tot subtiele kruidige tonen. Stroh biedt een assortiment aan rumvarianten, elk met zijn eigen unieke eigenschappen. Van de krachtige Stroh Original Rum 38 tot de verfijnde smaken van Stroh 60, ontdek het diverse scala dat Stroh te bieden heeft.

Maak ook kennis met de overige dranken van Stroh Rum

Meer informatie
Soort Dark rum
Merk Stroh
Land Oostenrijk
Artikelnummer 20170142G
Extra info jaargang De aangegeven jaargang is onder voorbehoud (indien van toepassing). Wanneer u zeker wilt zijn van een jaargang kunt u contact opnemen met onze klantenservice.
Reviews
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op