Een Whisky Cadeau? Shop nu

Stroh Original Rum 38 0,70LTR

(0 reviews)
Stroh Original Rum 38 is een van de vier Stroh varianten uit ons assortiment, naast Stroh Chili Spiced, Stroh 60 en Stroh 80. Deze zijn allen afkomstig uit Oostenrijk. Ze zijn ongekend populair over de hele wereld.In de smaak komen tonen van vanille, eikenhout, sinaasappel en amandelen naar voren.
minus plus
  • Koop 6 voor € 16,65
  • Koop 12 voor € 16,05
  • Koop 18 voor € 15,75
Levertijd wordt berekend...
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op
Snel naar
Details

Stroh Original Rum 38 0,70LTR

Stroh Original Rum 38 is een van de vier Stroh varianten uit ons assortiment, naast Stroh Jagerthee, Stroh 60 en Stroh 80. Deze zijn allen afkomstig uit Oostenrijk. Ze zijn ongekend populair over de hele wereld.In de smaak komen tonen van vanille, eikenhout, sinaasappel en amandelen naar voren. 

Krachtige karakteristieke rum uit Oostenrijk

Stroh Original Rum 38, een Oostenrijkse legende in de wereld van rum, nodigt je uit om de kracht en karakteristieke smaken te ontdekken in het royale formaat van 0,70 liter. Laat je betoveren door de rijke geschiedenis en intensiteit van deze unieke rum. Stroh Original Rum 38 staat bekend om zijn krachtige afdronk, met een alcoholpercentage van 38%. Elke slok is doordrenkt met de warmte en intensiteit die deze rum zijn kenmerkende karakter geven. Laat je zintuigen prikkelen door het rijke aromatische profiel van Stroh Original Rum 38. Ontdek tonen van vanille, karamel en een subtiele hint van exotische kruiden die samen een onvergetelijke smaakervaring creëren.

Stroh Original Rum 38 puur of in de mix

Of je nu een klassieke rumcocktail wilt maken of een eigen creatie wilt proberen, Stroh Original Rum 38 is de ideale metgezel. Mix het met je favoriete ingrediënten en creëer drankjes die indruk maken. Of je nu de voorkeur geeft aan het drinken van rum puur of het gebruiken als basis voor cocktails, Stroh Original Rum 38 in 0,70 literformaat biedt veelzijdigheid en smaak in elke druppel.

Stroh Rum

Stroh Rum is meer dan alleen een drank; het is een erfgoed van smaak dat terugvoert tot 1832. Gemaakt met passie en vakmanschap, belichaamt Stroh de Oostenrijkse trots en toewijding aan excellentie. De kenmerkende intensiteit van Stroh Rum komt voort uit zorgvuldig geselecteerde ingrediënten en een ambachtelijk productieproces. Elke druppel brengt een harmonie van smaken met zich mee, variërend van rijke vanille tot subtiele kruidige tonen. Stroh biedt een assortiment aan rumvarianten, elk met zijn eigen unieke eigenschappen. Van de krachtige Stroh Original Rum 38 tot de verfijnde smaken van Stroh 60, ontdek het diverse scala dat Stroh te bieden heeft.

Maak ook kennis met de overige dranken van Stroh Rum

Meer informatie
Soort Dark rum
Merk Stroh
Land Oostenrijk
Artikelnummer 20170141G
Extra info jaargang De aangegeven jaargang is onder voorbehoud (indien van toepassing). Wanneer u zeker wilt zijn van een jaargang kunt u contact opnemen met onze klantenservice.
Reviews
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op