Een Whisky Cadeau? Shop nu

Tanqueray London Dry Gin 0,70LTR

(0 reviews)
Tanqueray London Dry Gin is een gin die onder andere in de mix met tonic worden geserveerd. Deze gin is ook heerlijk om zo van te genieten of als hoofdingrediënt in andere cocktails. De smaak is bijna onbeschrijfelijk: Een explosie van koriander, zoethout en jeneverbes komen je tegemoet!
minus plus
  • Koop 6 voor € 19,55
  • Koop 12 voor € 18,95
  • Koop 18 voor € 18,65
Levertijd wordt berekend...
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op
Snel naar
Details

Tanqueray London Dry Gin 0,70LTR

Tanqueray London Dry Gin is een gin die onder andere in de mix met tonic worden geserveerd. Deze Engelse gin is ook heerlijk om zo van te genieten of als hoofdingrediënt in andere cocktails. De smaak is bijna onbeschrijfelijk: Een explosie van koriander, zoethout en jeneverbes komen je tegemoet! Passie en aandacht voor detail zijn in perfecte mate terug te vinden, het is een recept met prachtige resultaten.

Klassieke verfijning van Tanqueray

Tanqueray London Dry Gin is een meesterwerk van botanical perfectie. Met een blend van jeneverbessen, koriander, engelwortel en zoete citrusvruchten, levert deze gin een harmonieus samenspel van smaken dat de standaard zet voor kwaliteit. De Tanqueray London Dry Gin wordt gedistilleerd volgens een recept dat teruggaat tot 1830. De diepe wortels in traditie en vakmanschap geven deze gin zijn tijdloze karakter en onmiskenbare stijl. Geniet van de heldere en verfrissende tonen van Tanqueray London Dry Gin, perfect afgestemd op een klassieke Gin & Tonic. De citrusachtige aroma's en de subtiele kruidigheid zorgen voor een verkwikkende ervaring.

Dry Gin

Zoals de naam al aangeeft, heeft dry gin een droge en schone smaak. Het heeft over het algemeen weinig tot geen toegevoegde suiker of zoetstoffen. Dry gin staat bekend om zijn eenvoud en wordt vaak gebruikt als basis voor klassieke gincocktails zoals de Gin & Tonic, Martini en Negroni. Dry gin kan op verschillende manieren worden gedistilleerd, maar het wordt vaak minstens twee keer gedistilleerd om een hoge zuiverheid en helderheid te bereiken. Dry gin is wereldwijd populair en wordt in veel landen geproduceerd.

Groot Formaat, Grote Vreugde

Een feestje? Met een inhoud van 1 liter biedt Tanqueray London Dry Gin je meer dan genoeg om van te genieten tijdens feesten en speciale gelegenheden. Dit royale formaat zorgt ervoor dat je nooit zonder deze heerlijke drank komt te zitten.

Tanqueray Gin

Tanqueray gin is een verrassende gin met heerlijke verfrissende exotische ingrediënten, overeenkomstig met de "7D Essentials". Beide heerlijke eigenschappen. Deze Tanqueray is een uitgebalanceerde gin die verkrijgbaar is in diverse smaken en soorten. De reguliere Tanqueray London Dry is beschikbaar in twee formaten, naast de 70cl is er ook een liter verkrijgbaar. De frisse smaak heeft deze gin te danken aan de ondertonen van jeneverbessen, koriander en engelwortel. Vooralsnog prima te mixen met bijvoorbeeld tonic, komkommer en citroen.

Maak ook kennis met de overige dranken van Tanqueray Gin.

Meer informatie
Soort Fris & Citrus
Merk Tanqueray
Land Verenigd Koninkrijk
Artikelnummer 20170215G
Extra info jaargang De aangegeven jaargang is onder voorbehoud (indien van toepassing). Wanneer u zeker wilt zijn van een jaargang kunt u contact opnemen met onze klantenservice.
Reviews
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op