Een Whisky Cadeau? Shop nu

Tanqueray Gin Ten 0,70LTR

(0 reviews)
Tanqueray Gin Ten is de enige Gin die tot zijn wereldwijde hall of fame behoord. Passie en aandacht voor detail zijn in perfecte mate terug te vinden, het is een recept met prachtige resultaten. De Tanqueray ’s Gin No Ten is gemaakt van verse citrusvruchten.
minus plus
  • Koop 6 voor € 29,70
  • Koop 12 voor € 29,10
  • Koop 18 voor € 28,50
Levertijd wordt berekend...
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op
Snel naar
Details

Tanqueray Gin Ten 0,70LTR

Tanqueray Gin Ten is de enige Gin die tot zijn wereldwijde hall of fame behoord. Passie en aandacht voor detail zijn in perfecte mate terug te vinden, het is een recept met prachtige resultaten. De Tanqueray ‘s Gin No Ten is gemaakt van verse citrusvruchten. De Engelse gin is het lekkerst met tonic water en een stukje roze grapefruit.

Gintastische perfectie in elke druppel

Tanqueray Gin Ten dankt zijn naam aan de tien zorgvuldig geselecteerde botanicals die in elke batch worden gebruikt. Deze mix van kruiden en specerijen, waaronder jeneverbessen, koriander, engelwortel en verse citrusvruchten, creëert een complex en uitgebalanceerd smaakprofiel dat de essentie van Tanqueray weerspiegelt. De toevoeging van verse citrusvruchten, waaronder pompelmoes, sinaasappel, en limoen, geeft Tanqueray Gin Ten zijn kenmerkende frisheid en verfijnde citrustonen. Elke slok onthult een harmonieuze balans tussen de citrusachtige levendigheid en de diepere, kruidige ondertoon.

Tanqueray Gin Ten puur of in de mix

Of je nu een klassieke G&T, een verfrissende Tom Collins, of een intrigerende Martini maakt, Tanqueray Gin Ten vormt de ideale basis voor elke gincocktail. Zijn veelzijdigheid maakt het een favoriete keuze onder mixologists en ginliefhebbers. Voeg deze fles toe aan je collectie en ontdek waarom Tanqueray wordt beschouwd als een symbool van tijdloze ginperfectie.

Groot Formaat, Grote Vreugde

Een feestje? Met een inhoud van 1 liter biedt Tanqueray Gin je meer dan genoeg om van te genieten tijdens feesten en speciale gelegenheden. Dit royale formaat zorgt ervoor dat je nooit zonder deze heerlijke drank komt te zitten.

Tanqueray Gin

Tanqueray gin is een verrassende gin met heerlijke verfrissende exotische ingrediënten, overeenkomstig met de "7D Essentials". Beide heerlijke eigenschappen. Deze Tanqueray is een uitgebalanceerde gin die verkrijgbaar is in diverse smaken en soorten. De reguliere Tanqueray London Dry is beschikbaar in twee formaten, naast de 70cl is er ook een liter verkrijgbaar. De frisse smaak heeft deze gin te danken aan de ondertonen van jeneverbessen, koriander en engelwortel. Vooralsnog prima te mixen met bijvoorbeeld tonic, komkommer en citroen.

Maak ook kennis met de overige dranken van Tanqueray Gin.

Meer informatie
Soort Fris & Citrus
Merk Tanqueray
Land Verenigd Koninkrijk
Artikelnummer 20170211G
Extra info jaargang De aangegeven jaargang is onder voorbehoud (indien van toepassing). Wanneer u zeker wilt zijn van een jaargang kunt u contact opnemen met onze klantenservice.
Reviews
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op