Een Whisky Cadeau? Shop nu

Toschi Fragoli Strawberry 0,50LTR

(0 reviews)

De Toschi Fragoli Strawberry is een originele en unieke Italiaanse fruitlikeur de gemaakt is van de beste hand geplukte wilde aardbeien. Elke fles Toschi Fragoli Strawberry bevat minimaal 16% echt fruit

minus plus
  • Koop 6 voor € 15,60
  • Koop 12 voor € 15,00
  • Koop 18 voor € 14,70
Levertijd wordt berekend...
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op
Snel naar
Details

Toschi Fragoli Strawberry 0,50 LTR

De Toschi Fragoli Strawberry is een originele en unieke Italiaanse fruitlikeur de gemaakt is van de beste hand geplukte wilde aardbeien. Elke fles Toschi Fragoli Strawberry bevat minimaal 16% echt fruit. Elke batch wordt in kleine partijen geproduceerd. Men doet dit om er voor te zorgen dat alleen het meest verse product de consument bereikt. Toschi Fragoli Strawberry is een verrukkelijke likeur die de smaak en het aroma van sappige aardbeien tot leven brengt. 

Intens Aardbeienaroma

Deze likeur is doordrenkt met de intense en natuurlijke smaak van verse aardbeien. Het resultaat is een verleidelijk aroma dat je doet denken aan rijpe zomervruchten. De levendige smaak van Toschi Fragoli maakt het een uitstekende keuze voor het verrijken van cocktails. Voeg een fruitige twist toe aan je favoriete drankjes. Geniet van deze likeur puur, over ijs, of gebruik het als ingrediënt om een scala aan smaakvolle drankjes te creëren.

Toschi

Toschi, een gerenommeerd Italiaans merk, staat bekend om zijn hoogwaardige likeuren en siropen. Er zijn diverse smaken verkrijgbaar. Alle Toschi-merkproducten worden in vele landen van de wereld gedistribueerd. Of je nu een kenner bent van likeuren of op zoek bent naar iets nieuws om te proberen, Toschi Fragoli Strawberry is een uitnodigende keuze voor liefhebbers van de heerlijke smaak van aardbeien. Buon divertimento! (Veel plezier!)

Ontdek ook de overige dranken van Toschi

Meer informatie
Soort Mix
Merk Toschi
Land Italië
Artikelnummer 20170647W
Extra info jaargang De aangegeven jaargang is onder voorbehoud (indien van toepassing). Wanneer u zeker wilt zijn van een jaargang kunt u contact opnemen met onze klantenservice.
Reviews
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op