Een Whisky Cadeau? Shop nu

Toschi Mirtille 0,50LTR

(0 reviews)

De Toschi Mirtille is een heerlijke bosbessenlikeur. Deze likeur heeft een alcoholpercentage van 24%. De likeur bevat hele bosbessen.

Levertijd wordt berekend...
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op
Snel naar
Details

Toschi Mirtille 0,50LTR

De Toschi Mirtille is een heerlijke bosbessenlikeur. Deze likeur heeft een alcoholpercentage van 24%. De likeur bevat hele bosbessen. Hierdoor heeft de likeur heeft de likeur veel gezonde eigenschappen. De likeur is heerlijk puur te drinken of in de mix. 

Diepe Bosbessensmaak

Geniet van de rijke en diepe smaak van bosbessen bij elke slok. De likeur vangt de essentie van sappige bosbessen en biedt een authentieke smaakervaring. Toschi Mirtille bereikt een harmonieuze balans tussen zoetigheid en frisheid, wat resulteert in een evenwichtige smaak. Deze eigenschap maakt het geschikt voor zowel puur genot als gebruik in diverse mixdranken. Toschi staat bekend om zijn ambachtelijke benadering van likeurproductie, en dit geldt ook voor Toschi Mirtille. Het respect voor traditioneel vakmanschap en kwaliteit staat centraal bij de productie.

Toschi Mirtille puur of in de mix

Of je nu Toschi Mirtille puur wilt proeven, gemengd met ijs, of als ingrediënt in creatieve cocktails, de likeur biedt veelzijdigheid in serveermogelijkheden. Experimenteer met het toevoegen van een vleugje luxe aan je drankjes. Toschi Mirtille biedt een smaakvolle reis door de wereld van bosbessen, verpakt in een elegante likeurfles. Het is een uitnodiging om te genieten van de rijkdom van Italiaanse likeuren met een hedendaagse twist. Cin cin!

Toschi

Toschi, een gerenommeerd Italiaans merk, staat bekend om zijn hoogwaardige likeuren en siropen. Er zijn diverse smaken verkrijgbaar. Alle Toschi-merkproducten worden in vele landen van de wereld gedistribueerd. Of je nu een kenner bent van likeuren of op zoek bent naar iets nieuws om te proberen, Toschi Fragoli Strawberry is een uitnodigende keuze voor liefhebbers van de heerlijke smaak van aardbeien. Buon divertimento! (Veel plezier!)

Ontdek ook de overige dranken van Toschi

Meer informatie
Soort Mix
Merk Toschi
Land Italië
Artikelnummer 20170649F
Extra info jaargang De aangegeven jaargang is onder voorbehoud (indien van toepassing). Wanneer u zeker wilt zijn van een jaargang kunt u contact opnemen met onze klantenservice.
Reviews
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op