Een Whisky Cadeau? Shop nu

Trojka Coconut 0,70LTR

(0 reviews)

De Trojka Coconut heeft een zachte smaak van Vodka en vers gekraakte kokosnoot. De Trojka Coconut bevat een alcoholpercentage van 21%. De Trojka Coconut drink je als shot of als cocktail. De vodka is heerlijk te mixen met cola.

  • Koop 6 voor
    € 15,90
  • Koop 12 voor
    € 15,30
  • Koop 18 voor
    € 15,00
Levertijd wordt berekend...
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op
Snel naar
Details

Trojka Coconut 0,70LTR

De Trojka Coconut heeft een zachte smaak van vodka en vers gekraakte kokosnoot. De Trojka Coconut bevat een alcoholpercentage van 21%. De Trojka Coconut drink je als shot of als cocktail. De vodka is heerlijk te mixen met cola. Trojka Coconut is niet zomaar een drankje; het is een uitnodiging om te ontsnappen naar een wereld van tropische weelde en verrukking. Laat je zintuigen ontwaken met de bedwelmende smaken van Trojka Coconut en geef je drankjes een exotisch randje. Proost op avontuur!

De betoverende smaak van kokosnoot

Trojka Coconut is doordrenkt met de intense smaak van kokosnootextracten, waardoor elke slok een tropisch avontuur wordt. De harmonieuze combinatie van vodka en kokosnoot creëert een drankje dat niet alleen verfrissend is, maar ook een onmiskenbaar exotisch karakter heeft. Deze vodka is een veelzijdige metgezel die zich leent voor verschillende drinkervaringen. Geniet ervan over ijs voor een eenvoudige, verkoelende ervaring, of laat je creativiteit de vrije loop en meng het in exotische cocktails. Trojka Coconut opent de deur naar een wereld van mogelijkheden in de mixologie.

Flavoured vodka

Flavoured vodka heeft de wereld van gedistilleerde dranken stormenderhand veroverd, en het is geen verrassing waarom. Deze categorie biedt een verrukkelijke variatie aan vodka doordrenkt met een scala aan smaken, waardoor elke slok een opwindende ontdekkingsreis wordt. Of je nu een kenner bent die op zoek is naar iets nieuws of een nieuwkomer die wil experimenteren, flavoured vodka heeft voor elk wat wils. Het opwindende aan flavoured vodka is de eindeloze diversiteit aan beschikbare smaken. Van fruitige explosies zoals aardbei, citroen, en framboos tot decadente traktaties zoals vanille, karamel, en chocolade, er is werkelijk voor ieder wat wils. De creativiteit van producenten kent geen grenzen, wat resulteert in een overvloed aan keuzes die elke smaakpapil kunnen bekoren.

Troijka

Trojka Vodka betekent vrij vertaald trio. Dit verklaart de naam, want de basis voor elke Trojka Vodka is drievoudig gedistilleerde Amerikaanse granen Vodka en het beste water. Gefilterd door een laag van twaalf filters. Van oorsprong is Trojka een Zwitsers product en is al jaren de nummer één mixed Vodka's. De Zwitserse kwaliteit is terug te vinden in iedere smaak en range. Trojka staat voor plezier, met hun opvallende Trojka flessen straalt iedere backbar. Of het nu in een club, café of gewoon thuis op de bank is. Het is altijd tijd voor een Trojka moment! Drink het als shot, maak een mixed drink of een overheerlijke cocktail. Geschikt voor elke gelegenheid en locatie. 

Maak ook kennis met de overige dranken van Troijka.

Meer informatie
Soort Flavoured Vodka
Merk Trojka
Land Zwitserland
Artikelnummer 20170385F
Reviews
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op