Een Whisky Cadeau? Shop nu

Trojka Green Vodka 0,70LTR

(0 reviews)

De Trojka Green heeft een friszoete smaak van exotisch fruit zoals limoen, water meloen en granaatappel. De wodka heeft een alcoholpercentage van 17%. De Trojka Green Vodka drink je als shot of cocktail. Verfrissende voorbeelden hiervan zijn “Green-Up en de “Green effect” als cocktail.

Levertijd wordt berekend...
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op
Snel naar
Details

De Trojka Vodka Green heeft een friszoete smaak van exotisch fruit zoals limoen, water meloen en granaatappel. De wodka heeft een alcoholpercentage van 17%. De Trojka Green Vodka drink je als shot of cocktail. Verfrissende voorbeelden hiervan zijn “Green-Up en de “Green effect” als cocktail.

Troijka 

Trojka Vodka betekent vrij vertaald trio. Dit verklaart de naam, want de basis voor elke Trojka Vodka is drievoudig gedistilleerde Amerikaanse granen Vodka en het beste water. Gefilterd door een laag van twaalf filters. Van oorsprong is Trojka een Zwitsers product en is al jaren de nummer één mixed Vodka's.

De Zwitserse kwaliteit is terug te vinden in iedere smaak en range. Trojka staat voor plezier, met hun opvallende Trojka flessen straalt iedere backbar. Of het nu in een club, café of gewoon thuis op de bank is. Het is altijd tijd voor een Trojka moment! Drink het als shot, maak een mixed drink of een overheerlijke cocktail. Geschikt voor elke gelegenheid en locatie. Bestel één van deze heerlijke Trojka's op Budgetdranken.nl!

Maak ook kennis met de overige dranken van Troijka. 
Meer informatie
Soort Flavoured Vodka
Merk Trojka
Land Zwitserland
Artikelnummer 20170386
Extra info jaargang De aangegeven jaargang is onder voorbehoud (indien van toepassing). Wanneer u zeker wilt zijn van een jaargang kunt u contact opnemen met onze klantenservice.
Reviews
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op