Een Whisky Cadeau? Shop nu

Tukker Oude Jenever 1LTR

(0 reviews)
Tukker Oude Jenever is een prettige borrel met een zeer gunstige prijs waar je graag bij het thuiskomen een glas van inschenkt. Een vriendelijke borrel voor elke dag!
  • Koop 6 voor
    € 15,50
  • Koop 12 voor
    € 14,90
  • Koop 18 voor
    € 14,60
Levertijd wordt berekend...
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op
Snel naar
Details

Tukker Oude Jenever 1LTR

Tukker Oude Jenever is een prettige borrel met een zeer gunstige prijs waar je graag bij het thuiskomen een glas van inschenkt. Een vriendelijke borrel voor elke dag! Het wordt gemaakt door granen te distilleren en te mengen met kruiden, waaronder jeneverbes.

Kenmerken van Oude Jenever

Oude jenever wordt gekenmerkt door een rijke en volle smaak met tonen van jeneverbessen, kruiden en specerijen. Het heeft een lichte zoetheid en een zachte bitterheid die perfect in balans is. Oude jenever heeft een heldere en complexe smaak die zowel puur als in cocktails tot zijn recht komt. De kleur van oude jenever varieert van lichtgeel tot goudbruin, afhankelijk van de rijpingsduur en de gebruikte botanicals. Het heeft een aangename textuur en een verfijnde afdronk, waardoor elke slok een genot is voor de zintuigen.

Tukker

Tukker Oude Jenever heeft al meedere Trofeeën gewonnen! In 2001 de 1e prijs! Deze prijs is toegekend door de Jeneverproefkring 'De Drie Glaasjes', te Schiedam. De algemene indruk was als volgt: Velen beoordelen deze oude jenever alsof het om een korenwijn ging. Dat zegt wel wat over de smaak! 

Ontdek ook de overige dranken van Tukker.

Meer informatie
Soort Oude Jenever
Merk Tukker
Land Nederland
Artikelnummer 20170978F
Reviews
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op